Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
gery03
senior tag
Bele szeretnék kukkantani az altec lansing 321-esem ládájába. A hátulján van egy lap, amit 8 csavar rögzít. Gondolom ez az erősítő. De nem merem kicsavarni, mert félek, hogy akkor beleesik vagy ilyesmi. Bár én úgy látom logikusnak, hogy mivel ezen a lapon van minden (230 be 2 hangszóró ki + jack, és subwoofer leve) oda van erősítve az erősítő, tehát nem lesz baja, csak ki tudom majd mozdítani.
Ti mit szóltok hozzá? Nem vagyok full láma sem elektronikából, sem barkácsolásból, szal kapó vagyok rá, csak nemtom mire számítsak.
Ja és a doboz hátuljának a közepén még van 2 csavar, amik nagyobbak, mint a lapot rögzítőek. Ezek vajon mit fognak, mert nekem lövésem sincs?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Konteó topic
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Gumi és felni topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Napelem
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest