- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOE_7777_NEW
csendes tag
UP
UP -
JOE_7777_NEW
csendes tag
Szasztok!
Nekem se megy ruteren és ez így nagyon gáz!!
Sőt, ha mutiba játszunk amikor elkezdek ''nyerésre álni'' vagy bár ki más,
széttkapcsol.
Próbáltam a pach-eket mind a kettőt! DE SEMMI!!
És szinte minden mást: XP ujra, Generalsz ujra, Driver-ok ujra, Direkt conect,
Direct X ujra, másik svich, stb... -
Guruka
senior tag
Érdekelne ez a megoldás engem is, mert szeretnék játszani neten, de csak router nélkkül engedi.
-
effero
tag
-
effero
tag
még mindig nincs senkinek megoldása???
D-Link DI-604 Router-em van.
nem hiszem el, hogy nem lehet routeren keresztül játszani!!!! -
cikasz
őstag
itt nézz körül :
www.portforward.com -
psybu
csendes tag
a rúteren be kell állítani egy portot, amit a megfelelő gépre forvardolhat. hogyha dhcp-t használsz, akkor gond lehet, úgyhogy át kell állítani fix ip-címre, hogy mindig tudd, hova kell küldeni a portra érkező adatokat. hogy a konfigban hogyan kell beállítani a portot, az benne van a doksiban.
-
Füly
aktív tag
az a vicces hogy elolvastam readmet (tudok angolul nem cssak ugy tippelgettem hogy mimit jelent) mindent ugy csináltasm ahogy az a szar irja és mégse megy..lehet hogy van vmi ''mesterfogás'' amit tudni kéne..
de ha azt mondod hogy eddig senkinek se ment akkor télleg szar a progi -
b.bone
senior tag
a generalsnak megjelenése óta bajai vannak a routerekkel. rengeteg külföldi és magyar fórumot olvasgattam. kértem helpet EA-tól stb. nem találtam rá megoldást. nem hajlandó routerrel menni valamiért. bugos a program.
ennyi -
-
Füly
aktív tag
nekem is ugyan ez van elvileg megkell neki adni egy porotot amit megnyisson és akkor meg kell adni genének isa..én a readme alapján szépen megcsináltqam és baszik müködni....
a firmwaret meg nem tom friistieni mert ott is hibát ir ki.. -
effero
tag
???????
-
effero
tag
-
effero
tag
?
-
effero
tag
Amióta beüzemeltem a routert, elindul az on- line játék és ahogy megjelenik a térkép vége is van.
A játék teljesen hivatalos, eddig teljesen jól müködött.
A router tipusa D- Link DI-604
(nem lehet a NAT- nak valami köze hozzá?)
???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest