- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
taaz
tag
válasz
janos666 #184 üzenetére
Ugy probáltam csinálni h a gyik legyen csak a pszihés kártya. Csak az igp adja a képet.
A proci terhelésen csodálkozok h amikor inaktiv volt a gyik akkor is 56% volt mint amikor aktiv volt a szihében. Lehet h akkor is müködött csak a program nem látta annak h aktiv vga. Gondolom majd ezt SLI-be fogják megvalositani amikor majd lehet válogatni h melyik vga számolja ezt a másik azt.
IGY NEM PROBÁLTAM. De akkor nem lesz képem. Vagyis akkor ugyan ott vagyok szerintem mint ha soloba menne a cumo.
Amugy az uj driverrel nem kell mokulni vagyis .infet másolni h felismerje a progii? -
taaz
tag
Én csak arra lettem volna kiváncsi h csak fizikára lehessen a kártyát. Az igp meg adta volna probba képpen a 3d-t.
Azt ahhogy filozta a dolgon akkor müködik másik kártyával a dolog "öszvérbe" csak ott lesz a gond ha valamelyik játékba akarom használni akkor nem fogja látni a pszihés gyikforcot., mert a progiba sem feketedett be -
taaz
tag
Na kiprobáltam . Átraktam a 4x pcie csatiba a 8800gt-t. Aztán az ati x1250-nel izitottam a rendszert. Telepitettem minden videokarit ujra. Eddig rendben volt minden. Utána kapcs az nPhysx-be. Nem látta sajna h Gyikforce van benne a progi. Na de a demok mentek.
Kérdésem: hogy a demok mindenféle képpen elindulnak, ha nincs fent az ujjab driver amivel már támogatja a fizikát?
A másik h +igp-vel illetve gyikforce soloban is 56% proci terhelést csinál a sok apro golyos tesztben.
Akinél müködik azoknál mennyire terheli a procit? -
taaz
tag
Na összejött.
Amugy olyan ugrott be h Kroszfájeres lapom van, és ha 4x pci-ba dugnák egy 8800gt akkor nem lehetne a h csak az eggyik vgat használom fizikára a másikat meg megjelenésre?
Sli-t nem támogatja ezért gondoltam ráá.
De lehet h valamelyik nap kiprobálom mert van integrált videom is. Igaz x1250 de lehet h vele is összejön a 8800 társaságában.
Vélemények szerintetek? -
taaz
tag
Na ezt nekem is ki kell probálni!
Csak gondolom nálam kevés lesz a 256Mb Vram.
Igy végig olvasva a topikot arra jöttem rá h azért g92 gpukkal nem nagyon lehet ezt kihasználni. Azért olyan kari kellene ilyen feladatokra amikben több a tartalék. Pl Hiend széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Formula-1
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest