- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Hello!Azt akarnám kérdezni hogy p5q pro alaplapom van és ha beraknék a gtx 260 mellé egy 8800gts fizikára akkor annak menyi lenne a sebessége?8x mindkettőnek vagy 16x/8x Vagy menyi?Köszi
-
Black-core
aktív tag
De SLI ben biztos hogy működik! Legalább is aki segített itt a fórumon neki SLI gtx 260 a van és működik neki a phyzx mód,Egyébként már szerintem is elfelejtették az Nv -ok ezt a játékot sajna.Pedig valószínűleg nem lenne sok idő megcsinálniuk.Bár lehet hogy már csak engem érdekelne.
-
Black-core
aktív tag
válasz
FeriPRO #1185 üzenetére
Én is rengeteget (szórakoztam
) a Cellfactor al de nem sikerült be x elni az enable phyzx beállítást,Pedig próbáltam úgy hogy csak a gtx, meg úgy is hogy gtx+8400gs.Nekem van egy olyan erős gyanúm hogy (aegia kártya kivételével) csak SLI ben lehet bekapcsolni azt az opciót.Legalábbis én eddig csak olyat láttam.Ha valakinek sikerült valami más módszerrel megoldania azt természetesen szívesen hallgatnám vagyis olvasnám hogy,hogy sikerült mert kíváncsi lennék a story módra.
-
Black-core
aktív tag
Mert nvidia control panel-ben sem és a vezérlőpultban sem találom? Köszi előre is.
-
Black-core
aktív tag
Hy!
Valaki megtudná nekem mondani hogy hol lehet megtalálni a phyzx control centert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest