- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
[BB]
csendes tag
Ezekkel a listákkal az a gond, hogy minden játék rajtuk van, ami PhysX API-t használ, de az még nem jelenti azt, hogy a hardveres gyorsítást is támogatja. De amelyik támogatja is, az se feltétlen működik az Nvidia féle GPU-s módszerrel, remélhetőleg ez majd változik, ahogy jönnek az új driverek.
Tehát akit érdekel egy olyan lista, amit nem a marketingesek dobtak össze, az ezt nézegesse. Jelen állás szerint 3 már megjelent játék megy Nvidia PhysX-el, és 12 van fejlesztés alatt. -
AMD_ok
őstag
Hali! Ezek azok a játékok, amik támogatják a technológiát? Vagy ha nem, tudna vki egy pontos listát mutatni nekem?
Köszi
-
krystman
őstag
Köszi! Közben elolvastam a cikkedet! :-) Tehát akkor, a sebességet nézve, érdemesebb kikapcsolni a szoftveres támogatottságot. Most, játszottam én a Legend of Hands of God-al, ebben is van ez a Phynix de igazából én nem vettem észre semmi különbséget, így fizikai hátasokba.
-
janos666
nagyúr
Épp egy leadtek GTS-t néztem ki, masszívabb hűtő volt rajta, de nem volt rajta tápcsati. (jobban bíztam abban hogy elfér a winyó előtt ha nincs csatija is)
Amúgy mindegy, most inkább nem veszek semmit, majd ha kijön egy 64-bites Windows 7 amit lehet valós BIOS dátummal is használni mert még nem járt le a tesztidőszaka. Ha kell addig majd félreteszem a játékokat amik most ősszel jönnek Physx-el. Vagy talán elég lesz az egyszem 4870-em is az NGO féle wrapperrel ha az előbb jön...
-
janos666
nagyúr
Aha, szóval tényleg jobb egy 8600GT mint egy 8500as, ha van alatta CPU már elég is a warmongert fix60 körül tartani. (nekem ott 45 a minfps, és nemhiszem hogy sokat segít a magok száma, az összes physx demó 1 magon számol fizikát)
A DES ennyire degradál? Pfüjj, mindjárt megnézem az ESIST is nem-e elkúr itt nekem valamit. -
priti
addikt
Most látom, hogy a Fallout 3 nem támogatja sajna
Az egyetlen játék a Fallout 2 volt, amit többször végigvittem, szóval nálam ügydöntő. Néztem képeket a Warmonger-ről ... háát, hogy is mondjam... vizuális motivációnak nekem kevés.
Egyenlőre én csak a Diablo3-at meg a Fallout3-at várom a felhozatalból, addig meg elvagyok a mostaniakkal, még a felét se játszottam végig. Meggyőztem magam, hogy egyenlőre kihagyom. -
priti
addikt
Ez a Warmonger mennyire nagy durranás? Érdemes miatta vennem egy 86GT-t?
...végülis sokat már nem bukhatok egy 86GT-n az tuti, max 1-2k mínusz meg a beállítás öröme... hüm-hümMilyen a gáma? Van akkora durranás, mint a Crysis? Ha jó, akkor lehet, hogy megnézem én is, csak hogy elmondhassam, hogy ebbe a fagyiba is belenyaltam.
-
szgombos
csendes tag
Amire nem gondoltál, a harmadik út lesz a mindenki számára elfogadható:
mivel a játékok egy része egyik, másik része másik apit használ, az igazi gammereknek EGY ATI+EGY NVIDIA vagy EGY INTEL+EGY NVIDIA karit kell majd berszerezni!
esteleg nvidiás alaplapba Ati vgat vagy amd ill. intel alaplapba geforceot.
Aztán egyikük se sárguljon az irigységtől! -
priti
addikt
Én az új fejlesztés megjelenésével egyidőben számottevő változást vártam eddig az árképzésben (lehet, hogy naívan) válaszul az ati árcsökkentésére és tekintettel a tőkeerőre.
Ha megtalálom a számításom, akkor viszont ennek nincs értelme, mert mindenki meg fogja venni a GTX280-at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest