- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Az az igazság, hogy nem vagyok nagy FPS rajongó, Krízist nem is próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom.
Nagyon szépek a fizikai elemek, főleg mikor ilyen nagy lepleket/zászlókat lősz szét géppityuval. A tűz efekt is szép, de összeségében nem vok hasra esve a játéktól. Ehhez hozzátartozik, mondom, hogy nem vok fps rajongó!
Inkább az Elder scroll új része miatt vállatam be egy 8600GT-t (az is PhysX-es lesz). 10k-ért vettem Asus, (nomrális) nem refhűtős 256-os GDDR3-asat 2,5év garral. Ennyit megér, ha már nem tudtam elmenni nyaralni...zso73: Teszt már majdnem kész, hnap estére már feltölthető állapotban lesz a dolog reményeim szerint. Demókban nem gyorsult annyira látványosan a dolog, viszont Warmonger elég sokat profitál belőle.
Értsd: full-fullban játszhatatlan szintről bőven nőtt az fps, játszható szint fölé ugrott. -
Qru
MODERÁTOR
Hát, azért ez nem olyan nagy jelentősségű dolog (még), hogy egyből átrendezze a vga piacot és lehet sosem fogja. A legnagyobb jelenelegi hátránya, hogy alig van sw-es támogatottsága. Ígérnek sok-sok játékot de ki tudja mi lesz belőle. Az általad említett Creative-os példa is szépnek indult, aztán nem lett belőle semmi érdemi.
GTX280: igen ha csökken az ára, jönnek még gyorsabb vga-k, akkor többen veszik majd. A hagyományos kétkártyás rendszereket (SLI, CF) is hogy hirdették/hirdetik mégis a gazdagabbak úri huncutsága maradt (emellett persze dupla pénzért nincs dupla gyorsulás, sőt... ezért sok esetben aki megtehetné racionalitásból nem épít SLI/CF rendszert. Nem beszélve a dupla fogyasztásról/hőtermelésről). Ha itt sem lesz érdemi gyorsulás, akkor bukó a dolog, hiába a teremtik/teremtenék meg a megfelelő sw környezetet.
Arról nem is beszélve, hogy egy gyors vga-hoz gyors PPU-zós vga kell, amihez drága alaplap (ne csonka pci-e slot legyen a második, tehát X38/X48 chipset ajánlott erős vga-k esetén)... Ez inkább a középmezőnyben lehet életképes. Pl 8800GT/GTS mellé egy 8500/8600GT. -
Qru
MODERÁTOR
Benne van a pakliban. Nagyjából 2 végkifejlet lehetséges sztem:
1: Mivel az AMD/ATi és a vga piacra most beszálló Intel is a másik fizikai API-t támogatja az nVidia talponmaradása lehet a tét. Az Intel ez esetben nyilván elég sokat fog beleölni a dologba, hogy minnél nagyobb szeletet vegyen el a jelenleg piacvezető Nvidiától (főleg, hogy kvázi akkor az AMD-vel "stratégiai" partnerek lesznek ezen a téren).
2: Versenyen kívül megegyeznek, hogy nem erőltetik a dolgot akkor pedig teljesen elsikkad a dolog. Fejlesztenek annyival erősebb vga-kat, hogy nem lesz szükség, illetve igen minimális gyorsulás lesz PPU-val. Ha nézted a korábban linkelt tesztet, akkor látható, hogy most egy GTX280 mellé betett 9600GT is szinte alig gyorsít valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest