Új hozzászólás Aktív témák
-
bestkiller
tag
válasz
hummerdikk #21 üzenetére
Az nem lényeg hogy már ez is cserés ha xar akkoa xar.
Ki kell akkor is cserélniük. -
bestkiller
tag
válasz
hummerdikk #19 üzenetére
Hali
ha van még rajta gari akkor sürgősen vidd vissza. -
bestkiller
tag
válasz
hummerdikk #11 üzenetére
Hali.
Ha elvitted és ott valamit csináltak vele akkor az nem lehetett olyan nagy probléma.
Én is dolgoztam számtech boltban és kb olyat csinálnak ilyenkor hogy egy tisztító szerrel lekezelik a kivezetéseket mert lehet hogy koszossak vagy ilyesmi.
Szerintem próbáld ki ezt a módszert és majd kiderűl hogy ez-e a baj. -
Lord Zero
addikt
válasz
hummerdikk #11 üzenetére
''elvittem valamit baszogtattak vele a nagy pult mogott es pakk ment'' -
jól hangzik
a ventije (a vga kártyáé, mármint) működik?
könnyen lehet, h ez volt az, amit a pult mögött baszogattak
nézd meg -
sh4d0w
félisten
válasz
hummerdikk #12 üzenetére
Nekem nem kellene a Te 5200-ad, eccerűen eladnám Neked a 8500-at. Az nV FX-szériája nem az igazi...
Sapphire Radoen 8500LE (250/200 - fekete NYÁK), 128MB, házilag applikált memóriahűtő-bordákkal, így 275/230 a max. Zacsis termék, semmi extra nincs hozzá. -
Router
őstag
válasz
hummerdikk #11 üzenetére
hát nemtom de eddíg nagyon úgy nézett ki hogy volt egy videókártyád!
-
sh4d0w
félisten
válasz
hummerdikk #8 üzenetére
Windows telepítést csináld végig egy PCI-os kártyával, majd amikor felment a rendszer, tedd be az FX-et; esetleg ez a módszer is tud segíteni.
Mod: bocsi, figyelmetlenül olvastam. Ha a rendszer telepítése után sem jó, akkor az sajna kuka, de kínálhatok helyette 128 megás Radeon 8500LE-t...
[Szerkesztve] -
bestkiller
tag
válasz
hummerdikk #8 üzenetére
Hali ha így vetted akkor már akkor vissza kellett volna vinni abban a pillanatban.
-
shteer
titán
válasz
hummerdikk #6 üzenetére
de így is vetted?
sztem amint már mondtam: kuka -
bestkiller
tag
válasz
hummerdikk #1 üzenetére
Hali.
Azt tudom ajánlani hogy próbáld ki ha tudod másik gépben is és ha ott müködik akkor valszeg az alaplapi foglalatoddal van baj. De kiváncsi leszek hogy tényleg mi baja lehet a karidnak. Ha persze azzal van a gond. -
rumkola
nagyúr
válasz
hummerdikk #1 üzenetére
Túlmelegedett, meghalt. Másik lapban is kellene próbálni, ha ott is csinálja akkor halottnak nyilvánítva....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest