Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
igen, persze, meg kell becsülni a saját kártyánkat... de akkor meg még 1× kérlek ne fikázd azt aki nem annyira ért hozzá mitn mondjuk Te, és véletlen ezt vette meg.. és leirja hogy milye van erre meg 64bites szutyok... szegény embernek összetörik a lelke...
nincs harag
nem volt vmi jó kedvem...
-
Xelo
addikt
hát ez a celeron gyerek nem kispályázik...
hát mekkora lol a csávó... vidkarin nem szabad spórolni, de azéé FX 5700a van, nem is gondolja hogy vki nem játszik, és annak jó a LE karcsi is. Másnak az üzletébe beleokoskodik hogy húú de nem szép dolog meg azt akarja eladni... hátt
megvan a véleményem.. persze ne sértődj meg CELERON csak hát.... jahh és ahhoz hozzászólnék HOGY: ugyebár szóltál hogy FX5900 elhal HL2 alatt.. és a te csúcsszuper ''!!800!!'' pontot hozó VGAd meg jól birja még szűrőkkel is... akkor azt mondom neked ''tudni illik'' hogy a 5800nak a ''kisfiia'' az 5600, az 5900 KISTESÓJA az 5700, szal semmiben sem gyorsabb, újabb, erősebb kártya, sőt. Haveromnak kipróbáltam az 5700át, nekem emg volt még nemrég egy 5900XTm, hát azért van külömbség.. de egyébként én nem mondanám semmelyik kártyára hogy xar, kivéve a 64bites csodákra, legalábbis sokszor nem olyan áron kinálják hogy feltünjön hogy kevesebb bittel rendelkezik...... 1ébként meg nem az a ''láma'' csávó aki megveszi a 64bites kártyát mert hú de jó olcsó meg 5700as, mivel nem lehet senki ilyen tájékozott, hanem hogy a boltosok se mondják neki hogy ha játékra kellene inkább vegyen egy picit jobbat.... igy a bóótosok is jobban járnának, mivel talán a pár ezerrel drágább karcsit venné a csávesz... az emg hogy utánna a 64bitest cuccát, vagyis a régi VGAját elakarja adni, és ebbe Cele beleszól, hát az kész... ''Szabadóóórszág...'' miért ne adhatná el? Te meg szállj le a földre, FXek fölött el járt az idő, játszogatni még jó, de ne beszélj ugy rólla mint az X800akról pölö.... noharag csak gondoltam leírom...
huhh, nahh kiadtam a szuszt.. megyek...
szerk: és azért van ilyen sok gyártó, kari, hogy mindenki a maga pénztárcájának, igényeinek tudjon videokártyát választani... 1ik havernak 9550SEje van, sok játék akadozgat vele, de nem panaszkodik, lejjeb veszi a grafikát, mert neki igy is jó!
szerk: Cekára visszatérve.. jóvan már nem sokat piszkállak de...szal azt is irtad miután leirták neked hogy az 5700is behal, hogy hát jahh de neked kicsit erősebb karcsid van mint a sima 5700, mert nekek ASUS 5700 256MBod van ''HÚÚÚÚÚÚ-HAAAAA''. Sokaknak mondtad hogy nem annyira tájékozott, de te se vagy a legjobban az, mivel ezeknél az alsó - középkategóriás kártyáknál teljesen felesleges a 256 ran, SŐT ezeket gyengébbekkel szerelik, olcsóbb fajtákkal, igy legtöbb esetben drágábban gyengébb karcsit veszel.... persze azért nem annyival lassabb...
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
bandita001 #686 üzenetére
nem feltétlenül. ha a te elvárásaidnak megfelel a kártya, nem kell ''kidobni'', ha meg nem akkor csere. nehogy már más véleménye miatt kidobj egy kártyádat, ha meg vagy vele elégedve, persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest