- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Aktív témák
-
szeku
tag
3d Mark 2003 - default beallitasokal - 2100
Sima FX 5200-as 1300 -
szeku
tag
Sziasztok,
bocs, de nem voltam gépközelben. Mostigen. Nincs itthon 3D Mark 2001, majd holnap kerítek, megnézem, mennyit nyom.
Nem nevetek senkin, csak pont erre céloztam a topicindítóban: nem telik mindenkinek überállat karira, s van, akinek használt sem szimpatikus, inkább gyengébb, de garival... A topic nem kíván vitát indítani a Radeon/NV platformokról, csak az adott típus tapasztalatcseréjére irányul. Húzni még nem próbáltam... A Doom 3 azért szépen elballagott nálam. NFS Underground sem akad. Far Cry ment volna, de 10 perc után uninstall volt - nem tetszett.
Feldobom a 2003-as 3DMarkot... Jelentkezem majd
CSá mindenkinek -
szeku
tag
Sziasztok,
mivel tobbek kozott nekem sem telik 50-100 ezres videokarira, abbol gazdalkodom, amire telik. Nemreg egy Inno 3d FX 5200 ultrara upgradeltem. A keresoben nem sok talalat jott a kartyara, ezert ha masnak is van, itt cserelhetnenk tapasztalatot. Tuning, tapasztalatok, stb. a karival kapcsolatban.
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest