- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Hali...
[link] -
nesa
veterán
Hy sztem nem olyan rossz kari ez, nekem volt ossz visz 3 db mindegyik penge volt baris amire nekem kell arra meg ma is jo. nfsu 1-2 hibatlanul akadasmentesen megy ha egyhonapba 1x jatszani van kedvem...
Nomeg 4x agp lapba mas nemigen megy belea masik gepembe Abit KG7 1800+ egy ASUS V9520/TD (FX5200) van, egyvalamit viszont tapasztaltam hogy a 64 bitest a 128 bites karival nem lehet osszehasonlitani a 64 bites az valoban egy hulladek.de vonatkozik ez a fx6200 64 bitesre is.
-
finest
addikt
Mintha anno lett volna valami VGA hamisításos buli 5200-ok esetében. Valami olcsó hulladék nyákra tettek NV-és márkajelet és árulták agyba-főbe. Nem lehet, h nálad is akkor jelentkezett a probléma, amikor lecserélted a gyári CD-és drivert referenciára? Érdekes módon azokkal a driverekkel, amik velük jöttek jól működtek a kártyák...
[Szerkesztve] -
Manta16
csendes tag
Megpróbáltam mindent, de semmi...
amugy VGA módban, vagy ha /basevideo paraméterrel inditom a windowst, akkor megy, de akkor is ha 640x680@8bit vagy 800x600@4bit fölé szeretném vinni a kép minőségét meghal az egész. És nem csak kikapcsol a videokártya, mert egyáltalán nem tudom elérni akkor az egész gépet más gépről sem, radminrol se. Van esetleg valakinek valami utolsó, végső, megmentő ötlete?
[Szerkesztve] -
Manta16
csendes tag
Kösz, holnap megpróbálom hátha más driverrel jó, amugy alap windows driverrel nem megy most (vagyis nem megy).
A monitor, hát az megint egy csoda... nemtom mien régi NEC, de tesomnal van a géppel egyutt ő meg alszik, szoval pontosabbat majd holnap. Azzal is van problémám futkos a kép össze-vissza. De most nem szeretném teleoffolni a topicot, ha már fx5200 topic lett -
Manta16
csendes tag
Csökkentett módban próbálkoztam de hiába állítok be más felbontást, utánna ha normálisan indítom, akkor megint nem jo (sztem át se állítja, vagy nemtom).
-
Grafiqs
őstag
A topik címe biztosan. Átneveztem. Esetleg driver frissítés?
-
KrAt
veterán
Akkor valszeg a Win driver a hibás. Indítsd csökkentett módban (mielőtt elindulna az XP képernyó, alatta a futkorászó csíkkal) kezdd el vadul ütögetni az F8-at (persze csak finoman, ne erővel
), és bejön egy menü, ahol válaszd a csökkentett módot. Elindul, felteszed a legújabb ForceWare-t (amit leszedhetsz a www.nvidia.com-ról) és újraindítod, és remélhetőleg megy
mod: lassú vagyok. megelőztek
[Szerkesztve] -
Manta16
csendes tag
Egy tanácsot vagy segítséget kérnék ezúttal is, tehát:
Adott egy GeForce FX5200 -as, és mostanában azt játsza, hogy a windows betöltésénél kikapcsol, a kép eltűnik és a kis LED a monitor alján sárgába vált. Tehát szeretném kérdezni hogy találkozott-e már valaki ehhez hasonlóval, illetve hogy érdemes-e próbálkoznom valamivel vagy adjam fel és vegyek egy másikat?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óvodások homokozója
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivaldi (böngésző)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest