- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxcooper
tag
Rájöttem!!!
Nem is 32 hanem 64 MB-os a kari csak megtévedtem!
A gond a memóriával van!!!
Ha bootnál, amikor a VGA BIOS kiirja a dolgokat csak 32 MB-ot ismer fel akkor jók a színek ,de ha felismeri mind a 64 MBot akkor szarok!
Hogy lehetne ezt orvosolni?! BIOS frissítés vagy le lehet valahogy tiltani hogy ne használjon annyi memet?! azt is gyanítom hogy melyik modulok a rosszak mivel van a 8 db ból 4 db ami olyankor hűvösebb, szal gondolom az a 4 a maradék 32 MB amit nem használ?!
Adjatok ötletet!!!! -
maxcooper
tag
Szerintem nem a moncsi, bár a csati az lehet.
Azért gondolom hogy nem a moncsi mert van egy progi amit előszeretettel használok.
Ez a Remote Administrator amivel a hálóban lévó gépeket akár full controll alá is vehetem és amikor tesómnak segítenem kell valamiben kényelmesebb ülve mint átmenni hozzá
Nem is ez a lényeg hanem hogy azon is olyankor olyanok a színek és az szerintem abból következik hogy a progi a VGA-ból ezeket a színeket kapja megjelenítésre!(?)
Szóval azért gondoltam hogy inkább a GPU hibázik a színek kapcsán?!
Azért THX! -
maxcooper
tag
Hi!
Van egy jó öreg Cerkám! 700 MHz-es a kedves és egy Tomato v693 lapban ketyeg már egy jó ideje. Van mellette egy hűséges Geforce MX 440 32 MBos VGA (gyártó Eagle vagy mi). Na most történ velem hogy eccer bekapcsolom a gépet és bizonyos színek rózsaszín árnyalatban pombáznak!
Meglepődtem! Cseréltem hűtést 700 HUF-ért vettem 4x4 cm-es bordát ventivel öntapadós volt, de nem passzolt frankón szal' lekapartam és nyomtam alá Titán ''ezüst'' zsírt, de még mindig fenál a dolog szal' lövésem sincs mizu?!
Már volt rendszer újrarakás is és annyit javult a helyzet hogy most már néha teljesen normálisan müxik.
Ha van valakinek tippje, hasonló tapasztalat kapcsán az írjon máá mer még mindig jó szógál a masina
THX!
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest