- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Lehet venni bordát folyóméterben színesfém szaküzletekben. Nézz körül, olcsóbb, tapasztalatból mondom. Nem kell belőle nagy ügyet csinálni.. Valamelyik nap bütyköltem a gf2-esemet, és véletlenül elfelejtettem visszadugni a venti csatlakozóját. A család warkraftozott egyet, mire észrevettem. Még forró se volt igazán.
-
Ehh... úgy látszik elég reménytelen dolog GPU-k fogyasztási adatait előbányászni... :(
Indulj ki abból, hogy GF2Titaniumban kétszer annyi pipeline van, kb 1.5x nagyobb órajelen, de 0.18 helyett 0.15 mikronos csíkszélességgel...szóval olyan 12-14 watt körül lehet a höleadása. Összehasonlítás kedvéért egy 333-as Celeronra az Intel 20W-os maximumot adott meg.
Szóval egy jól megtervezett borda egy jól szellőző házban szerintem még simán elviszi a GF2Titaniumot is. -
zsoltee10
addikt
Egy 32-es Zalman elég rá. nekem a 2mx-en, ennél jóval kisebb borda van passzívan, és még húzni is lehet. Ráadásul a 32-eshez jár ragasztó is, tehát gond egy szál se. De ha van kedved barkácsolni, akkor a 32-es borda helyett rátehetsz valami nagyobb bordát a Zalman ragasztójával, mint én. nekem a 8500, ha nincs húzva, simán elmegy passzívan is. Én egy wbk68 bordát heggesztettem rá.:
[L]http://kep.tar.hu/zsoltee10/index.phtml?aid=27593160[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest