Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
válasz
Dluinet #30288 üzenetére
Igazából nem cigizek olyan sokat, csak fájna egy ilyen készüléket 15 körül megrendeleni, amikor anno 9 ezerért rendeltem és nem vámolták meg meg semmi ilyesmi..itt elvekről van szó
Gearbesten nincs valami olyan opció, hogy warehouse szerint böngészek? És akkor csak az EU-s cuccokat nézegetem, aztán összerakok valami életképes vapet.
A fenti kép alapján nézem, most a pl.: CN-006/CN-001 azok EU-s raktárak? link
-
bjergerking
tag
válasz
Silent77 #30284 üzenetére
Sajnos az összes iStick piconál csak az az egyetlen opció, pedig amikor anno rendeltem, volt a 30 napos 1 dolláros opció is..nem tudom honnan rendelhetném meg. Nyilván dohányboltban 20+ ezerért nem fogom
Dluinet: nem, nem az első. Volt már egy ugyanilyenem, csak sajnos leejtettem és eltört.
Csak ez az egy opció van: LINK
Esetleg valami más megbízható oldal, ahonan tudok rendelni eu raktárból vagy nem fogják megvámolni?
Edit: még ILYENT találtam, ez a Registered Air mail ami nekünk kellene? Vagy mi a különbség a három között? Melyikkel érdemes rendelni?
-
bjergerking
tag
Sziasztok!
Szeretnek rendelni egy ecigit gearbestrol. Par honapja ismerosom rendelt az oldalrol 30 ezer forint ertekben ecigit es vam illetve afa mentes volt (a leglassabb egy dollaros szallitast valasztotta es kb egy honap volt mire megjott), viszont maga a termek 9500 ft ami nem sok, de a szallitasi modoknal csak olyan van, hogy ‘EU expedited shipping’ (4-7 nap), ami kb +1500ft, nem is lenne vele baj de ezt megfogjak a vamon es kell fizetnem plusz koltsegeket is? Mert ugy mar nem eri meg annyira es lehet megveszem itthon. Pontosan mi az az EU expedited shipping?! Valaki segitsen
(A cucc csak hongkongi warehouseban van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest