-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
válasz
Cruzito76 #33829 üzenetére
Nekem is jó tapasztalatom van a GB-vel, amit Te itt látsz, az általában csak azoknak a hozzászólása, akiknek nem jött meg a csomagjuk. De majd most utoléri magát a Posta is és majd ömlenek az "elkésett" megrendelések
A viccet félretéve:
Nekem egyszer volt reklamációm a GB-nél: hibás volt a kamera, amit küldtek. Videós dokumentációt küldtem nekik róla, bemutatva minden részletet. Erre ők visszautalták a teljes vételárat. Ez volt 1 éve. Persze, mint látom nagyon sok minden változott reklamáció kezelés terén, de alapvetően a higgadtság altalában nyerő szokott lenni: 60 napig nem irogassunk nekik. Utána pár mondantban le lehet írni nekik, h mi van: kerestessük a csomagot, ha elakad valahol a dolog, akkor ott a paypal.
Alapvetően tehát nem annyira sz@r a GB.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Cruzito76 #33836 üzenetére
Van ilyen. Viszont, ha hozzávesszük, hogy rendeltem 15 ezresért három telefontokot szép hazánkból, és mindezt 1499Ft-os postaköltségért sikerült a postának 4 azaz négy nap alatt kiszállítani, akkor nem is olyan sok a 8 juró Kínából. Persze én is sok dolgot free shipping-gel rendelek, de az értékesebb motyónál nem sajnálom azt a 8-10 de akár 20 dodós szállítási költséget. Persze hozzászoktatta a jó kínai kereskedő a magyart az ingyen postára, ezért nem is esik jól, ha pénzt kér a szállításért. Hazánkban ez természetes. Ha rendelünk valamit akkor fizetünk a postáért. Pl múltkor kellett egy alkatrész amit megrendeltem és a 265Ft-os bruttó árra jött szintén 1500Ft postaköltség. Na de ha kell akkor kell. Nem kioktatásnak írom, és nem is okoskodni akarok, csak ha innen nézed a dolgot akkor rájössz, hogy hazánkban csak így megy az online rendelés.
-
Lomas
tag
válasz
Cruzito76 #33836 üzenetére
Örülök neki, de hidd el, többen vagyunk itt most olyanok, akik kötöttek biztosítást, és van közülük olyan akinek már elindult a refund disputéja, amely jelenleg 50%-os visszatérítés ajánlatnál tart, még egyszer mondom, a biztosítás ellenére. És ezek többségében mind 300-400 USD közötti telefonok, amit már azért biztosít az emberfia, eés nem 30 USD értékű táskák.
Cikasz
Szintén örülök neki, hogy ilyen felelősen gondolkodsz, megkötöd a biztosítást, és EDDIG ez volt a tapasztalatod. De ha visszaolvasol, tapasztalhatod, hogy a GB-nél jelenleg semmi sem biztos, csak talán az, ha elmész érte Kínába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged