Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
jozsi252 #2564 üzenetére
És rá is volt írva a 11K? Itt svédben is mindent vámolnak ami eléri a vámhatárt. Az asszony már kétszer megszopatta magát, mikor vásárolt ebay-ről, meg valami kínai webshopból és kérdés nélkül DHL-el küldték a pakkot, be is vámolták annak rendje és módja szerint. A postán meg szinte minden átcsúszik. Most van az Eken H9 akciókamera Stockholmban ahova külföldről érkeznek az áruk, remélem ez is átcsúszik fizetés nélkül. 50 dodó volt.
-
krystman
őstag
válasz
jozsi252 #1001 üzenetére
Nekem a tabletra Ebook olvasót irtak, de ennek ellenére is megfogtak a vámon. :/ Ejjel 2:33 kor jött az sms a DPD től, hogy VÁM alá esik egy termékem. Nem tudom mit csinálnak, hogy ha a csomagon 30$ van, még a utalásomnál 158 $. Elkuldtem nekik amit kértek, azóta nem írtak.
-
wentworth
tag
válasz
jozsi252 #792 üzenetére
Világos. Köszi. Már irtam Emailt, hogy várni fogom, egyszer beérkezik az országba. Viszont előző futáros GB-es eseteket elnézve, érdekes kör lesz nekem is. Majd csak alakul valahogy
De a support etetése, nálam is meglátszott. Le is zárták a ticketemet ennyivel
Érdekes, eléggé szarik a vásárlóira a GB. -
bul07
nagyúr
válasz
jozsi252 #770 üzenetére
De valami nagyon nem kerek a Gearbest-nél , mert más Kínai eladók hogy tudnak időben szállítani , még egy kicsi ebay-es eladó is rendesen küldi
Akkor Gearbest miért nem?
Vagy mibe más az ő szállításuk, extra olcsón akarják megúszni és olcsóbbnál is olcsóbb postát használnak(Gondolok itt a van hely belefér dologra, ha meg nincs akkor meg egy héttel később indul, jó tudom ilyen biztos nincs )És nem csak itt olvasni hogy lassúak hanem a Külfőldi rendelések fórumba is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest