-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
Black Phone #7107 üzenetére
Írrták + fénykép hogy feladták vagy azt sem?!
Ha még nem, akkor én ilyenkor már nyitom a ticketet és írom ha nincs akkor pénz vissza paypalra.
-
luck66
tag
válasz
Black Phone #7085 üzenetére
5-10 nap is lehet a feladás után, attól függ , hogy a Tn-szám megadása után,mikor kerül valóban a postára a csomag
-
rexing13
csendes tag
válasz
Black Phone #7079 üzenetére
szia ezt én a trackitonline-on néztem így meg telefonról és utána a Brucargo-ot néztem meg és annál van hogy az Belga de ma kaptam a GB. oldalon képet is a csomagomról ez most mit jelent?
-
Z0Z1
csendes tag
válasz
Black Phone #7065 üzenetére
Ha azt írja , hogy Hajók között május 31 - június 9 akkor leghamarabb május 31-én adják fel? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_349080.html
-
Outlander
addikt
válasz
Black Phone #6962 üzenetére
Már meg kellett volna érkeznie.... refund.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
Black Phone #6962 üzenetére
Igen, valószínű.
Az utóbbi időben ugyan nem írják, hogy "Sold out" lenne a termék, de a neve alatt sok helyen megjelent egy sor, ahol jelzik, hogy kb. mikor fogják postázni. Például itt is írja, hogy május 15. és 21. közt várható ez az időpont. Ha nagyon nyugtalanít a dolog, írj nekik egy üzenetet, ott pontosan leírják, hogy mi a helyzet. Ha nem, akkor csak vársz. -
Ciccuka
veterán
válasz
Black Phone #6939 üzenetére
Én tegnap írtam review-t és 30 pont helyett egyből megkaptam a 20-at.
-
WestBam
senior tag
válasz
Black Phone #6939 üzenetére
Tegnap nekem is adtak az egyik adag képre +20-at, a másikra még várok. Azt írták, hogy valami általános számtech bajuk van de jövő hétre megoldanak mindent.
Így legyen -
WestBam
senior tag
válasz
Black Phone #6900 üzenetére
Én írogatok velük múlt hét óta. Azóta kaptam ígéretet 2-3 nap-ra (addigra jóváírják a képek miatti pontok hiányát) aztán nem kaptam pontot. Most meg már képet sem enged feltölteni sehová. Folyamatosan hibát ír a weblap.
-
válasz
Black Phone #6896 üzenetére
Én tegnap rájuk írtam.
Kettőnél csak 10 pontot kaptam. Kép és videó is van.
A harmadiknál megkaptam a 70 pontot, ott csak a 10 pont maradt le, de azzal nem foglakozunk. -
elszabi
tag
válasz
Black Phone #6892 üzenetére
aham. hát nagyon viccesek. eddig az első 5 dupla pontot ért. talán ideje lenne, akkor az oldalt is e szerint frissíteni.
akkut lehet rendelni. de kell rá tn mindenképpen. ellenben, ha 40 usd-ért rendelsz, akkor adnak automatikusan. vicces, h pl. az akkutartó kis műanyag doboz is az akku kategóriában van, múltkor akartam rendelni és a tn többe lett volna. hagytam is a fenébe, rendeltem inkább ali-ról.
-
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #6883 üzenetére
Szia!
belepve a GB feluletre es rakattintva a my ticketsre...valoszinu a kovetkezo oldara visz...ahol nem latsz semmit...
fent jobbra ott van hogy sign in...ujra be kell jelentkezni aztan mar jo leszszerk: amikor itt a jobb felso saroknal bejelentkeztel ujra a feluletre...akkor visszakattintasz a gearbest logora mintha visszamennel a sajat profilodra...es ujra myticketre...es akkor mar elohozza a ticketetket.
-
WestBam
senior tag
válasz
Black Phone #6830 üzenetére
Az lenne a normális. Szerintem te már a rendes pontot fogod megkapni, eddig nekem is kb. 3-4 nap múlva jött az email arról, hogy jóvá lett hagyva a visszajelzésem, kaptam xy pontot. Szerintem nyugi, majd jövő hét közepén kezdj el aggódni ha addig nem érkezik meg.
-
maroni
aktív tag
válasz
Black Phone #6716 üzenetére
Nekem is ezt írta 20.-i dátummal és ma hozta a postás!
-
LacBp
tag
válasz
Black Phone #6684 üzenetére
f5
-
cidalain
veterán
válasz
Black Phone #6664 üzenetére
9 nap alatt kaptam egyet multkor belga postaval TN nelkul Magyarorszagra, videki kisvarosba. A heten egy masik meg 12 napra jott meg.
(Ezek rendes napok hetvegevel egyutt, nem csak munkanap)
Szoval iparkodnak. -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #6670 üzenetére
Egyik szemem sír a másik nevet
-
zzz03
őstag
válasz
Black Phone #6620 üzenetére
Ok köszi. Akkor gondolom a 7vege kevert be kedd-szerda fele fel lesz adva szerintem.
-
anadroid
senior tag
válasz
Black Phone #6597 üzenetére
2 napja rossz. Ha van korábbi, emailben kapott linked, azon keresztül megy.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Black Phone #5592 üzenetére
TD? Hogy jön az ide?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black Phone #5592 üzenetére
ünnep, és ünnep miatt feltorlódott rendelések. Türelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged