- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
+1
A multkori robotporszivos sztori utan elgondolkodtam, hogy akarok-e innen meg1x valamit venni.
Aztan amikor lattam,h feladas utan ok ugy gondoljak,h enyem a csomag (mikor a nemzetkozi torvenyek szerint amig meg nem kaptam az elado tulajdona) az meg mar non plus ultra gaz. Egy jo ceg ismerve az, hogy jol reagal a panaszokra. -
Épp erre próbáltam rávilágítani ha olvastad az előző posztom, és más is ezt írta le.
Szó nincs arról, hogy bárki is fan lenne, vagy nem fér el a negatív kritika. Ezt rosszul látod, vagy nem követted a topikot.
Természetes dolog, hogy minden negatív, pozitív tapasztalatod megosztunk egymással, hisz ez lenne a topik célja, jobban mondva ez is.
Én magam is leírtam már párszor, hogy a support borzalom, de soha nem kellett még paypalhoz fordulnom, mindig megtudtuk beszélni. Én is veszekedtem már velük, ahogy sok más ember itt.
Viszont mostanában sokkal több a negatív kritika, mert az emberek jobban leírják mint a pozitívot. Ami érthető is, hülyén venné ki magát, hogy minden nap beírom, beírjuk, hány csomag jött, és mennyi idő alatt.
így viszont aki betéved, elferdült képet kap a GB-ről, ezért próbálják a többiek leállítani az illetőt.
Én képes vagyok elfogadni, hogy az alacsony árért, néha becsusszan valami bibi, igaz ez is ritka. (Ennek köze nincs ahhoz, hogy én partner vagyok, mert a supportos nem tudja)
Kell idő amíg az ember kiismeri az oldalt, és elfogadja a hibákat. Aki nem tudja, az vegye meg máshol, nincs ezzel baj, de ne is jöjjön ide naponta köpködni, és hergelni a népet. -
ZsoltG60
aktív tag
Mennyi az az olcsó ? Mik az elvárások ?
W95 TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUGKupon : 20:00-tól 11.11GB217 (100db)
$ 23.11 free shipping
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest