Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Aktív témák
-
DonLeo
senior tag
1., Mert nem akartam megeröltetni magam. Meg nem is ÉRDEKELT! Miért nehéz ezt megérteni?
3., Igen lehet, hogy több fősulira is be lehet jutni pénzért, de nem mindenhova, viszont a gdf-ről talán a legnehezebb kibukni. Hányszor is lehet egy tantárgyból vizsgázni? és szinte bármikor, nem kell adott időpontban, ráérsz később stb. Egyszerre csak 1 tantárgy van stb... Na nehogy azt mond, hogy ettől nehezebb lesz mint egy normális főiskola és nem pedig könnyebb. Hát igen a gdf-re (a fizetős részére) nincs ponthatár, ezért is népszerű, de a nem fizetős részére sem valami nagy az elvárás... NO COMMENT!
4., Az, hogy a Gdf-en belül dolgozók segítségével csaltak! Mit nem lehet ezen érteni?
Hát a gdf-en elég ''hamar'' szűrték ki, szerinted előtte hányan nem buktak le?
Te esküszöm megkattantál. Nem nem sikerült elvégeznem, hanem nem akartam elvégezni. Mit nem értesz ezen? Pedig magyarul írom. Nem láttam semmi értelmét, hogy még 2 évgi járjak oda szinte feleslegesen egy papírért amivel utána kitörölhetem a seggemet körülbelül! Így már világos?
Bár most úgyis el fogod magyarázni, hogy erre nincs ''bizonyíték'' stb..., jó az a gdf-es papír stb..., de nem érdekel, majd rájössz...
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest