Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DonLeo

senior tag

válasz Tibisz #162 üzenetére

1., Mert nem akartam megeröltetni magam. Meg nem is ÉRDEKELT! Miért nehéz ezt megérteni?

3., Igen lehet, hogy több fősulira is be lehet jutni pénzért, de nem mindenhova, viszont a gdf-ről talán a legnehezebb kibukni. Hányszor is lehet egy tantárgyból vizsgázni? és szinte bármikor, nem kell adott időpontban, ráérsz később stb. Egyszerre csak 1 tantárgy van stb... Na nehogy azt mond, hogy ettől nehezebb lesz mint egy normális főiskola és nem pedig könnyebb. Hát igen a gdf-re (a fizetős részére) nincs ponthatár, ezért is népszerű, de a nem fizetős részére sem valami nagy az elvárás... NO COMMENT!

4., Az, hogy a Gdf-en belül dolgozók segítségével csaltak! Mit nem lehet ezen érteni?
    Hát a gdf-en elég ''hamar'' szűrték ki, szerinted előtte hányan nem buktak le?

Te esküszöm megkattantál. Nem nem sikerült elvégeznem, hanem nem akartam elvégezni. Mit nem értesz ezen? Pedig magyarul írom. Nem láttam semmi értelmét, hogy még 2 évgi járjak oda szinte feleslegesen egy papírért amivel utána kitörölhetem a seggemet körülbelül! Így már világos?
    Bár most úgyis el fogod magyarázni, hogy erre nincs ''bizonyíték'' stb..., jó az a gdf-es papír stb..., de nem érdekel, majd rájössz...

Aktív témák