Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Tibisz

aktív tag

válasz DonLeo #159 üzenetére

Látod pont ezért írtam! Te azért mentél el a GDF-ről mert nem fekszenek Neked azok a tárgyak amiket a műszaki szakon tanítanak, ehelyett te szakot is váltottál!

Mellesleg azokat a tantárgyakat tanítják a BMF-en is, amit a GDF-en tehát zért írtam, hogy ha itt nem megy akkor máshol sem menne! Tehát itt nem a GDF-el volt a gondod, hanem azzal, hogy nem olyan szakot válaszottál ami érdekelt! ;)

Ne haragudj nem ismerlek, de nem tudom elhinni, hogy van olyan ember akinek mindene megvan egy vizsgán kívül, és nem csinálja meg a sulit! :U
    Lehet, hogy Te vagy a kivétel aki ilyen, de akkor elég rosszul döntöttél szerintem! :B

Hirdetés: ha nem terjesztené mindenki alaptalanul a fantasztikus infókat amiket a barátja-barátjától hallott, akkor nem lenne semmilyen rossz híre sem a GDF-nek!

Írtad, hogy volt a GDF-en jegyüzérkezés, máshol Szerinted nincs ilyen? Most buktak le hamis nyelvvizsgával a Berzsenyiben. Akkor mostantól azt fogod mondani, hogy aki a Berzsenyiben végzett az mind csaló???

Remélem kezded érteni, hogy mit is akarok mondani! Az ilyen alaptalan vádak miatt, ér az én diplomám esetleg kevesebbet, mikor én semmivel sem tanulok/tudok kevesebbet, mint más infós fősulik hallgatói! :o

Aktív témák