Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ggbuffon1897

őstag

válasz hahakocka #10 üzenetére

8gb osat vettem mert akkor ugy iteltem meg h boven eleg (én amúgyis kicsit tulspirazottnak erzem ezt a ram mizeriat, lassan 1x eve hallgatjuk ezt a jovotallosag hisztit, mert hamarabb fogy el maga a gpu ereje tobbnyire az evek soran minthogy a ram legyen a kardinalis kerdes..persze biztos van az a helyzet ahol jotekony hatasa van a 16gbnak de jelenleg en nem vettem eszre a 8al se semmi gondot 1440p-n.) Raadasul akkor akcioban 145k korul zsakoltam be alzarol, a 16gbos minimum 40k felar, de lehet keveset is mondtam.

Most megint a 4060tivel szemeztem, de mivel msit akartam, ott megvoltam lőve, mert 190k korul mentek a 8gigas gamingek 220 korul a 16gbosok. Akkor meg mar radobok 25k-t egy 4070re es joval erosebb gput kapok. A super ara meg tenyleg tul volt az ingerkuszobomon, vmivel tobb is a fogyasztasa, aligha hinnem h amire a 4070 kimondottan keves 1440pre ott a super valtana meg a vilagot (azonkivul h nyilvan erosebb)

Ha nyersen nezem a mostani ar/erteket, a 7700xt a nyero. Csak hat ugye valaki vagy megtud baratkozni az amd hulyesegeivel v nem. En igy 40hez kozel mar szeretem out of stock hasznalni a cuccaim, nem babralni meg finomhangolni, akar a fesz ertekeket akar a ventivezerlest stb.

• Joci10

őstag

válasz hahakocka #10 üzenetére

Hát, pedig pont a 4060Ti-nál a 8GB-os éri meg (vagy pontosabban a 16GB-os nem éri meg). Gyártótól függően ugyanaz a kiadás 20-40e forint felárral rendelkezik a 16GB-os kiadás felé, miközben meg szinte semmi különbség nincs teljesítményben. Viszont a 4060Ti 16GB-os helyett meg mindenképp érdemesebb egy 4070-et venni, mert árban hasonló diffi van, csak felfelé, ellenben teljesítményben meg jelentős lesz a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák