- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
hahakocka #10 üzenetére
8gb osat vettem mert akkor ugy iteltem meg h boven eleg (én amúgyis kicsit tulspirazottnak erzem ezt a ram mizeriat, lassan 1x eve hallgatjuk ezt a jovotallosag hisztit, mert hamarabb fogy el maga a gpu ereje tobbnyire az evek soran minthogy a ram legyen a kardinalis kerdes..persze biztos van az a helyzet ahol jotekony hatasa van a 16gbnak de jelenleg en nem vettem eszre a 8al se semmi gondot 1440p-n.) Raadasul akkor akcioban 145k korul zsakoltam be alzarol, a 16gbos minimum 40k felar, de lehet keveset is mondtam.
Most megint a 4060tivel szemeztem, de mivel msit akartam, ott megvoltam lőve, mert 190k korul mentek a 8gigas gamingek 220 korul a 16gbosok. Akkor meg mar radobok 25k-t egy 4070re es joval erosebb gput kapok. A super ara meg tenyleg tul volt az ingerkuszobomon, vmivel tobb is a fogyasztasa, aligha hinnem h amire a 4070 kimondottan keves 1440pre ott a super valtana meg a vilagot (azonkivul h nyilvan erosebb)
Ha nyersen nezem a mostani ar/erteket, a 7700xt a nyero. Csak hat ugye valaki vagy megtud baratkozni az amd hulyesegeivel v nem. En igy 40hez kozel mar szeretem out of stock hasznalni a cuccaim, nem babralni meg finomhangolni, akar a fesz ertekeket akar a ventivezerlest stb.
-
ggbuffon1897
őstag
Féléve építettem újra gépet, aztán elkezdtem a régi cserebere bukóval mert kivancsi vagyok játékomat
kipróbáltam pár márkát és típust a két gyártó mostani szériájából
sorrendben:
Sapphire Nitro 7700xt -195k, őt megbántam h eladtam, teljesen jó ár értékű kártya 1440p re, csendes is.
Gainward Phoenix 4070 - drága, kinézetre elég bazári és nem is feltétlenül a legcsendesebb
Gainward Ghost 4060ti - meglepően cuki kis kompakt, egyszerű, "olcsó" és nem is hangos
Sapphire Nitro 7800xt - házat is cseréltem miatta (fd silent miniben nem erezte tul jol magat), hát maga a sz*pás, sokat fal, melegszik, nálam az uv se hozott megváltást es a hazcsere se. Ezen volt most a legtobb bukom
pedig nyers eroben tenyleg mindent tud de elobbiek illetve szoftveresen /driveresen nem voltam vele kibekulve (pedig nem szokott egyik oldallal se bajom lenni)
És akk eljutottam h elég a teszter mókából, veszem azt amivel kezdeni kellett vna es mindig is bevált, msi gaming szeria. (És most is, csendes mint a dog) 4060ti dupla ventis lett vna az alapvalasztas (tokom tele ezekkel a feltegla meretekkel) de alig van review es alig van valahol, vagy ha igen, semmi nem szol mellette a 4070 elleneben árbab. 4070 super meg mar 300, azt a 10-15% teljesitmenytobbletet nekem mar nem erte meg a felár. Gigabyte nalam lebogott, asusbol max a rog johetne szoba ha nem lenne massziv felára.
-
ggbuffon1897
őstag
Most ruhaztam be egyre, nem erzem ugy h felesleges lett volna. Nemhiszem h olyan baráti áron érkezik majd az uj szeria.
A super jobb lett vna, de nekem 40k felárat nem ér (igaz én ragaszkodtam az msi gaming szériához a hűtése miatt) , mondjuk igyis brutál árak vannak még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest