- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Sajnos ez a "tudáshoz-ár" politika. Okostelefonoknál is megfigyelhető. Valamilyen kütyüt ellátnak jó hardverrel, akksival, aztán a RAM-on, tárhelyen, kijelzőn vagy éppen közelségérzékelőn spórolnak. Ha egy kütyü mindent tud, akkor ott az árcédula is vastag.
A célközönsége biztosan meg lesz, ha egy kicsit esik az ára mondjuk 1 éven belül (mondom ezt Venu 2 plus tulajként, tehát elfogult vagyok ).
Köszönöm a tesztet."Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Én nagyon szeretnék egy zseblámát. Sajnos ebben az órában sincs.
A tej élet, erő, egészség.
-
EmThor
addikt
Harry és Meghan
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
HKorn
veterán
"Oké: a Vivomove 5 120 ezerért szimpatikusabban árazott"
Itt nem az újonnan bemutatott Vivoactive 5-re gondoltál Bone?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Jó az SW4-em ,de kipróbálnék egy Garmint,főleg az üzemidő csábító.
A jövő most van
-
elmo
aktív tag
A disc golf (frizbi golf) a frizbikkel, vagy hivatalosabb nevén repülőkorongokkal űzhető sportágak egyik fajtája. A játék sok szempontból hasonlít a hagyományos, ütőkkel és labdával játszott golfhoz: a játék célja, hogy a játékosok minél kevesebb frizbi dobással eltaláljanak egy célpontot. A dobásokat egy meghatározott kezdőponttól (tee) kezdik el, mindig pontosan onnan folytatják, ahol a frizbi megállt, egészen addig, ameddig a frizbivel el nem találják a speciális célpontot, egy láncos kosarat (basket). A játékot az a játékos nyeri, akinek a legkevesebb dobásra volt szüksége ahhoz, hogy a célt, vagy a pályán levő célokat eltalálja.
Bővebben: disc-golf.hu.
-
Napfénysüti
nagyúr
Pofás darab de nekem Garminből jobban bejönnek a kifejezetten sportra szánt órák (ForeRunner szária pl).
Az ára azért szépen felkúszott, ilyen 150k-ra saccoltam volna a teszt előtt.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Van a fórumon Venu 3 tulaj?
Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz fledtamas #14 üzenetére
Köszi!
Igazából arra gondoltam, hogy ha kapsz egy közös csapatban több üzenetet azt hogy jeleníti meg az órán.
Nekem Venu 2-n nem a legjobb és arra voltam kíváncsi, hogy a Venu 3 változott-e ebben.Illetve ha jól tudom a Venu 3 már képeket is megjelenít, ugye?
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
beteg
őstag
Venu 3 tulajoktól szeretném kérdezni, hogy a 3 is azt csinálja vajon, mint a 2 Plus, hogy Androidos telefonon, ha ki van kapcsolva a "Hívások" és a "Hang" a Bluetothban, akkor 2-10 percenként hibaüzenetet dobál a telefon, hogy nem tud csatlakozni az órához?
Vagy a 3-nál nincs ilyen gond?
Csak futni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Watch Series 9 45mm Cellular Graphite Rozsdamentes Acél (Stainless Steel), Braided Loop
- Apple Watch 10 46mm Használt/2025.10.02.Apple mar./Akku 100%/p3861
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch SE 44mm 2020 kiváló akku 95% 12 hónap szavatosság
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia ajándék extra szíj
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest