Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját tollával ékeskedik a Galaxy S24 Ultra
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- DIGI Mobil
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Sajnos ez a "tudáshoz-ár" politika. Okostelefonoknál is megfigyelhető. Valamilyen kütyüt ellátnak jó hardverrel, akksival, aztán a RAM-on, tárhelyen, kijelzőn vagy éppen közelségérzékelőn spórolnak. Ha egy kütyü mindent tud, akkor ott az árcédula is vastag.
A célközönsége biztosan meg lesz, ha egy kicsit esik az ára mondjuk 1 éven belül (mondom ezt Venu 2 plus tulajként, tehát elfogult vagyok).
Köszönöm a tesztet."Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Én nagyon szeretnék egy zseblámát.
Sajnos ebben az órában sincs.
A tej élet, erő, egészség.
-
EmThor
addikt
Harry és Meghan
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
HKorn
addikt
"Oké: a Vivomove 5 120 ezerért szimpatikusabban árazott"
Itt nem az újonnan bemutatott Vivoactive 5-re gondoltál Bone?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet. Jó az SW4-em ,de kipróbálnék egy Garmint,főleg az üzemidő csábító.
A jövő most van
-
elmo
aktív tag
A disc golf (frizbi golf) a frizbikkel, vagy hivatalosabb nevén repülőkorongokkal űzhető sportágak egyik fajtája. A játék sok szempontból hasonlít a hagyományos, ütőkkel és labdával játszott golfhoz: a játék célja, hogy a játékosok minél kevesebb frizbi dobással eltaláljanak egy célpontot. A dobásokat egy meghatározott kezdőponttól (tee) kezdik el, mindig pontosan onnan folytatják, ahol a frizbi megállt, egészen addig, ameddig a frizbivel el nem találják a speciális célpontot, egy láncos kosarat (basket). A játékot az a játékos nyeri, akinek a legkevesebb dobásra volt szüksége ahhoz, hogy a célt, vagy a pályán levő célokat eltalálja.
Bővebben: disc-golf.hu.
-
Pofás darab de nekem Garminből jobban bejönnek a kifejezetten sportra szánt órák (ForeRunner szária pl).
Az ára azért szépen felkúszott, ilyen 150k-ra saccoltam volna a teszt előtt.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Venu a stílust és az okostudást helyezi az előtérbe a sport helyett – túlságosan is.
- Autós topik
- Aliexpress tapasztalatok
- ollie: Olcsó (budget) Gamer konfig 2023 vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brawl Stars
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2.gen / 40mm / Starlight
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Új, bontatlan Huawei Watch GT 3 Pro 46MM Szürke, fekete szinben, garanciával!
- Apple Watch SE 1Gen. 44mm Nike/1 hónap gar./Akku 99%/p2995/
- Kurdi Apple Market - Eredeti Apple kiegészítők kedzevő áron!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest