Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfor92
csendes tag
Sziasztok!
A problémám egy Garmin 250-es gps készülékkel van! Le lett törölve róla minden,a kérdésem az lenne,hogy miért nem tudok rá felrakni semmit,már próbálkoztam több mindennel,de hiába!
Ha valaki leírná pontosan, lépésről lépésre hogyan kezdjek neki, milyen progi kell hozzá, azt megköszönném!
Köszi előre is! -
Pc Laca
tag
Probléma megoldódott
-
nemcso
őstag
Veszel dobozos, vagy net letőltésre jogosító verziót, vagy letöltesz a netről...
-
Bohees
csendes tag
Hi!
Térképet akartam frissíteni GARMIN 250 navin de a memkártyán nem volt elég hely és
véletlenül kitöröltem a hangokat. Please valaki küldje el nekem a magyar hangokat.
Nagyon megköszönném. e-mail: bohees@freemail.hu -
Pc Laca
tag
Hali
Tegnap vettem 1 bizományiban 1: 255 Garmint az lenne a kérdésem ,hogy hogyan lehet frissíteni? Nem nagyon vágom ezt a témát ezért is szeretnék segítséget kérni
-
Rianó
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja,hogy lehet a "POI" pontokhoz érkezve /trafi/ esetén beállitani,a gps-t, hogy átváltson a figyelmesztetö felirat pirosra?? Jelenleg szürke. Vagy rákel tölteni valamit? -
Gabi822
csendes tag
Sziasztok.
Hogyan lehet kilépni windows-ba?
-
sziti50
csendes tag
A Google Maps-ról szeretnék adatot a GPS-re küldeni, de nem sikerül, mert a Küldés gombnál nekem csak az e-mail és a phone jelenik meg, a GPS nem.
Ha valakinek lenne ideje, nézze már meg ezt:http://my.garmin.com/locate/google-sendtoGPSHelp.htm
Mindent így csinálok, csak éppen az nem jelenik meg, aminek kellene.
-
scorfory
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy frissítettem a Garmin nüvi 250w navigációmat a hivatalos honlapról, azóta se kép se hang. Frissítés után kikapcsolt a navigáció azóta nem tudom bekapcsolni.... (garancia már nincs rá, elmúlt 2 éves...)
Van valami ötletetek?Előre is köszi!
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #225 üzenetére
Nos egy észrevétel lehet, hogy volt már de, akinek fent van a navi szoftver a flashen elég ha a memkarira csinál egy garmin mappát és letölt egy feloldott EU térképet, majd rá sd-re és már műxik is.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hogy tudom azt elérni, hogy a memkariról fusson a garmin?
-
metal 17
csendes tag
Hogy, lehet e még frissiteni a térképet a Navi-Gate Kft -től pontosan megtudhatod de tudni kell pontosan milyen az a térkép. He nem lehet , a fórumot végigolvasva láthatod hogy lehet friss térképet letölteni és felrakni /http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=92&t=169 / a Garminra
-
tibfod
csendes tag
Senki sem tudna segiteni,hogy a nuvi 250-re lehet egy frissebb Europai terkepet letolteni vagy ez mar lehetetlen es elegedjek meg ami mar eredetileg,gyarilag rajta volt(2008-as).
Koszonom szepen ha valaki valaszolna. -
tibfod
csendes tag
Valaki nem tudna nekem megmondani hogy a garmin nuvi 250 nel lehet a rajta meglevo Europa terkepet frissiteni,le lehet-e tolteni egy ujjabb,frissebb terkepet es ha igen akkor azt hogy kell csinalni?Megkertem valakit es azt mondta hogy a keszulek nem kompatibilis a Windows rendszerekhez es ezaltal semmilyen terkepet nem tudok ra tolteni.Igaz ez????Eredetileg ugy tudom hogy egy 2008-as terkep van rajta,ami persze mar elegge elavult,regi.Koszonom elore is.
-
gertrudisz
csendes tag
Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy a Garmin Nüvi 250-es működik-e Igo-val, vagy a hivatalos honlapról kell letölteni neki térképet????
Ha valaki tudja, megkérlek válaszoljatok mihamarabb. Köszönöm előre is. -
jena2
tag
Majdnem helyes a megfejtés, sőt kb így van a MIO-nál. Vettem egy uni töltőt, aminek a listályán rajta volt a garmin, de nem működött, előtte már visszafejtettem mi a gond.
Ha lent vannak az érintkezők a mini usb dugón szemből:
Balról a szélen pozitív-- jobbról szélen a negatív és a negatív mellett szintén negatív ellenállás nélkül.
Amit vettem hozzá való de még is uni töltő, azon megvolt ez az ellenállás, nem is működött, szerencsére szerelhető dugó volt rajta,így összeforrasztottam fixre és már jó is.Közben rendeltem szerelhető usb-t Mini USB "B" 5pin, úgyhogy van eladó 2db ha másnak is van ilyen baja
-
jena2
tag
Segítene valaki, hogy tudok eu térképet rakni a garminba 250w?
Most gyári naviguid magyarország sd kártya van benne, de egy másik 2gb kártyára szeretnék eu-t.
elkezdtem letölteni Garmin City Navigator® Europe NT 2011.32) MapID: 2281
ezt, ez bemásolós fajta, csak rakjam rá a kártyára és kész vagy kell még valamelyik basemap? Vagy valami? -
jena2
tag
Sziasztok, olyan gondom van hogy egy garmin nüvi 250-nek a mini USB-s autós töltőjét, szétcsapta a 24V, és már ki is lett dobva sajna, de akármilyen univerzális töltőt(pl mobilteló BT-s gps vevő töltője) teszek rá, kirakja a számítógép ikont, és így menet közben nem lehet használni, csak ha feltöltött, és ameddig az aku bírja.
Hogyan különböztetheti meg a PC-t és egyéb töltőt a sajátjától? Fesz-t mér vagy másik szálon tölt?
Ha tudja valaki kérem segítsen, egy új töltő kb 8ezer ft., amolyan meg van itthon. -
sarkozig
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra vettem szüleimnek egy Nüvi 245w GPS-t, azonban gondjaim akadnak vele.
A célállomás beírásánál - miután kiválasztottam Magyarországot - nem talál meg semmilyen várost, utcát, házszámot, a legördülő listában pedig csak 'Fertőd' és 'Sárrót' szerepel.
Regisztráltam a my.garmin.com-on, letöltöttem és telepítettem a legfrissebb szoftvert és térképet, azonban a helyzet változatlan.Egy barátom is ugyanezt a készüléket vette és hasonló hibát tapasztal. A GPS látszólag más hibát nem mutat.
A segítséget előre is köszönöm, ha nem lesz megoldás visszaküldöm és másik típust veszek.
Üdv,
Gergő -
tibfod
csendes tag
Sziasztok.Most nemreg vettem egy garmin nuvi 250 navigacios keszuleket.Megszeretnem kerdezni hogy tudnam letolteni a legujabb europai terkepet,melyik oldalrol es hogyan.Meg-
jegyzem hogy csak egy 512 kartya volt benne.Most ha veszek bele egy 2 gigas kartyat arra rafer-e,mintha ugy olvastam volna hogy 1,52 helyre van szukseg.Meg megkerdeznem lelehet tolteni ingyen is valamelyik oldalrol vagy kotelezo megrendelni,megvenni?Ha valaki tudna segiteni orommel vennem es szivesen megkoszonnem. -
metal 17
csendes tag
Szevasz! Amit kérdeztél ,tulajdonképpen lehet,de a kütyün csak a un. csiganyált látod.
Az utvonalat a GPX mappába menti ,legalábbis a nüvi205-ön. Ha PC-re kötöd a Google
földön keresztül megynyitod a mappát jobban látsz mindent.Legjobb map szószon keresztül megnyitni ott minden igényedet kielégitően megnézheted hol jártál időben koordinátában .Egy jó ideig menti az utvonalakat és időnként a PC-re kell másolni mert utánna akűttyü egy háttértárba menti de már kevesebb információval.Én turázom vele és a bejárt utakat utólag megnézem. Üdv. -
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
Garmin nüvi 250. Tudnák egyet jó áron, de mielőtt megvenném lenne kérdésem:
utólag vissza lehet nézni, a kütyün h ki merre járt? Van lehetőség arra, hogy kikapcsolás nélkül mondjuk este végignézzem hogy merre jártam? Vagy ha kikapcsolom akkor később? mennyi időre visszamenőleg tudna ilyet? Szgépre dugva lehet róla út adatokat letölteni? (sebesség cím várakozási idő stb) jól használható plusz infók lennének utólagosan.
köszi a választ.
-
LucaToni
tag
sziasztok van egy gaming 660 készülékem honann tudok leszedni térképet +alap programot? thx
-
Ma megjelent a hivatalos Mo-i frissítés is. (Naviguide 5.5)
Csak letölt és bemásol, felülírva a régi memóriakártyán lévőt.http://www.garmin.hu/hirek/20100929/megjelent-a-naviguide-magyarorszag-55-oes-valtozata
-
7ER
aktív tag
Itt a Magyarország térkép ezt töltsd le és egyszerűen másold a nüvi memóriájába vagy Memóriakártyára. Sok sikert.
Feloldott, bemásolós.
Feloldott, bemásolós:
CNE.NT.2011.20.img.part1.rar (500 MB)
http://www.multiupload.com/6GSYWVRDN6
http://www.multiupload.com/R1S0L3I2EP
http://www.multiupload.com/4JWUJI28P2
http://www.multiupload.com/9Z5J0QMSP0 -
zezoka
őstag
Köszönöm, közben megvettem, és én is erre jutottam, de a térkép maradt a gyári, mert a lehető legegyszerűbb kellett, és abban tuti lehetett keresni is város (és sajna utca is kell) szerint. Amúgy nincs olyan, mint az IGoban, hogy városközpont? Különbnem eg kell adni egy utcán, igaz a listában kiválasztok egyet, és kész! :-)
Egyébként milyen repülős térképre gondoltál? És hogy működik? Az csak egy Layer a térkép fölé, vagy hogy?
Garminhoz még egyáltalán nem értek, ezért csak mindenét lefrissítettem számítógépre dugva, de pl a M6 csak Dunaújvárosig van... De nembaj, jóez!
-
7ER
aktív tag
Térképet csak hivatalos vásárlás után tudsz rátenni, vagy ezen a linken találsz számodra megfelelő térképet. Válaszd a "Feloldott" térképet. Ezt csak be kell másolnod a GPS memóriájába, vagy a memória kártyára: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=92&t=169&sid=7e7f0016a698467d9ecab072f6130a5c
Egyébként a térképek feloldásával kapcsolatban ugyanezen a linken tudsz olvasni hasznos dolgokat és előbb-utóbb eljutsz a saját magad szerkesztett és feloldott térképhez.
A nüvi 250 4Gb memóriakártyát kezel, de jobb, ha 2Gb-osat használsz.
A GPS-t usb kábellel kell csatlakoztatni a PC-hez és ott láthatsz, másolhatsz mindent.
Csinálj róla biztonsági másolatot! Ne törölj ki semmit!! (B)Csak a gmapsupp.img, gmapbmap.img, fájlok módosíthatóak. Illetve a: IMG kiterjesztésűek.(/B) -
gerus1981
csendes tag
válasz
gerus1981 #203 üzenetére
Öröm és bódottá!
Sikerült megcsinálni! Leírom,hogy ne szívjon senki legközelebb vele 1 hete (nem megfeszített tempóban) ezzel küzdök.
A firmware-t kellett flashelni a webupdater program nélkül, mert az csak úgy megy,ha usb meghajtóként érzékeli a pc.
1, google-ban keress rá a g7towin programmra
2, töltsd le és csomagold ki
3, válaszd ki a file/configuration -ben a COM port résznél az USB-ét
4, a garmin bekapcsoló gombját told balra és tartsd ebben a pozícióban, ha megjelenik a garmin logo, akkor a másik kezeddel meg nyomd be az usb kábelt a csatlakozójába
5, a g7towin-ben válaszd ki a gps/ get gps hwid-ít, jegyezd meg,h milyen id-t írt ki (3 karatker)
6, keresd fel ezt az oldalt:
[link]
7, itt a típus és az id szám alapján töltsd le a megfelelőt majd csomagold ki
8, 4. lépés újra
9, updater elindít, majd válaszd ki a nüvit és OK ( bekapcs. gombot még mindig húzd balra)
10, ha a navi kijelzőjén megjelent a loader felirat, akkor elengedheted a bekapcs. gombot.
11, picit várj és elméletileg működik a navidRemélem tudtam segíteni.
-
zezoka
őstag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy egy Garmin Nüvi 250w készülék alkalmas lenne-e nekem sárkányrepüléshez? Értem úgy, ki lehet-e kapcsolni az útraillesztést, és tud-e légvonalban tervezni, valami tudja-e mutatni a légvonalban irányt (távolságot, időt, stb)? Mert gondolom felülnézeti 2D képet biztos tud mutatni. Esetleg tölthető-e rá offroad térkép, elég a városszintű (utca nem kell), és elég a magyar (nem kell európai). Köszönöm, Zoli
-
gerus1981
csendes tag
Garmin Nüvi250-est frissítettem úgy,h a belső memórián lévő térképfájlt töröltem és rámásoltam egy újabb verziót. Ezzel jól működött kb 1 napig, azután használat közben kikapcsolt a navi és azóta bekapcsolás után csak a garmin logo jelenik meg. A számítógépre kötve nem ismeri fel. Járt már így valamelyikőtök és ha igen, akkor milyen megoldást talált rá?
A válaszokat köszi előre is.
-
Csbond
csendes tag
Hi!
Ha csak Magyarország frissítés kell az egyszerűbb és nem kell hozzá plussz mem. kártya.
A www.garmin.hu/térképek/térkép frissítés/NaviGuide Magyarország v5.4 oldalról le kell tölteni a 2.SD kártyás verziót. Itt le van írva lépésről lépésre, hogy mit kell tenni. Ha valami nem világos kérdezz utólag már macerás javítgatni!
Sok sikert! -
zolaas
senior tag
Esetleg vki aki még ilyen navit használ, az me gtudná esetleg mondani, h milyen 4gb-os sd cardot kezel le a pna? Vagy mind1? Esetleg sdhc-val próbálta vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest