- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Huh én is tudnék mit mesélni..
Az én cipöm gortex anyagú tura nike volt. A cpő talpa több rétegű nos a balő rétegeknél a ragasztó leengedett és állandóan nyikorgott mind a kettő
Csak akkor nyekergett ha léptem = terhelés+elcsuszás. felküldték majd szerintem egy hajlogató gépbe rakták hát persze hogy ott nyekereg. Visszaküldték hogy ennek semmi baja, ezekután már semmit nem tehettem, hiába ordobáltam pedig még az eladók is halloták.
A gari szart sem ér... nem ban jó munkás cipö lett -
T. Almeida
senior tag
Én már 1x beszoptam egy Nike cipővel...
[link]
Hát öregem, a fogy.véd is úgy beszélt velem utána, mint a qtyával...na, de nem húzom fel magam...
A Nike-t azóta úgy kerülöm, mint a tüzet...meg mindenkit megpróbálok ledumálni, hogy a sz*rjaikat vegye (a pár éve aranyáron vásárolt póló + melegítő is rendkívül silány minőségű volt). -
peterszky
őstag
sajnos a cipő gariztatása nagyon macerás dolog
rád fogják kenni, hogy az utcán használtad és ezzel vége is lesz a történetnek
és ezt tapasztalatból mondom, bátyám kosárcsukájával történt hasonló eset, ő is csak meccsekre vette fel a teremben, aztán kitalálták, hogy utcán használta
mod: mondjuk neki nem a kopással volt baj, de úgyse cserélték ki
az elhasználódásra hivatkozni nagyon kedves dolog. végülis az ember arra veszi a cipőjét, hogy a dobozban pihenjen. 1 év használás után azt mondom, hogy igen, mert volt időm használni, de 10 alkalom -> nevetséges, elszomorító
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Már nem azért, de az, hogy elkopik a cipd talpa, az nem hiba, hanem elhasználódás. Nekem is elkopott a teniszcipőim talpa 2-3 hónap alatt.
Hogyha szétszakadt volna a varrás mentén, az anyaghiba lenne, akkor visszavennék, így neked sansztalan.
Amúgy nekem pont a Nike volt a legszarabb teniszcipőm, annak kopott el leghamarabb a talpa. Bár ez lehet véletlen is.
Szvsz ez nem garis ügy, nem is fogják kicserélni és úgy érzem ez még pont jogos is a bolt részéről. Ne vegyél nike-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest