- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
peterszky #11 üzenetére
Ok, de Almeidához hasonlóan én is kb. annyira használtam, hogy bementem vele a munkahelyemre ott ültem pár órát és hazamantem. Mindenzt autóval. Mindez 99-ben 30 ezer forintért (csak, hogy ne beszéljek rébuszokban). Szóval én nem erre számítottam és akkor még finoman fogalmaztam. Ettől függetlenül nekem nincsenek ennyire lehangoló tapasztalataim a Nike cuccokról. Előtte is és azóta is van jópár Nike cipőm (persze nem ezzel a légtalp rendszerrel) és semmi bajuk, pedig van amelyik már 4-5 éves.
-
Pompi
nagyúr
Csatlakozom, tényleg macerás a cipők gariytatása.
Én pár éve jártam úgy egy szemtelenül drága Nike cipővel, hogy kb 2 hét abszolute normális - utcai - használat mellett kilukadtak a légtalpjai és azon kívül, hogy lesülyedt a sarkam iszonyat idegesítő módon sziszegni kezdett, esős időben beszívta a vizes és hasonlók. Persze nem cserélték ki. Gyakorlatilag hordhatatlan lett, csak azért nem dobtam ki, mert rohadt drága volt, kocsit abban mosok meg ilyenek...
Az én konklúzióm az lett, hogy nem veszek többet ilyen nyitott (ablakos) légtalpas cipőt soha többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest