Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomi_mod
aktív tag
hasonló volt már, hogy véletlenül töröltem egy egész mappát, és csak később tűnt fel.
van egy file recovery -origo szofverbázisban fent van ha jól emléxem- progi egész jó!!! ezzel egy darabig még vissza lehet menteni a dolgokat, annál hatékonyabb minnél kevésbé volt töredezve a vinyó, és minnél több hely volt/van rajta... -
LordX
veterán
(Majdnem) jól mondod: Vírus, faló vagy hacker. Az NTFS ilyet nem csinál... Áramszünetnél FAT-tábla írás közben a FAT32 esetleg..
Illetve: A ''games'' könyvtár nem az egyik játék telepítésekor jött létre, és azt az előbb uninstalláltad? Én találkoztam már ilyen idióta uninstallerrel, kinyírt más programokat is azzal, hogy minden telepítés közben létrejött könyvtárat kompletten törölt.. -
troszka
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan dolog történt velem, hogy a games könyvtárból minden eltűnt
valami letörölte a játékokat csak azt nem tudom, hogy mi,
azért írok ide, hogy valaki nem tapasztalt-e már ilyesmit vagy hallott ilyenről,
nem tudom, hogy mi lehetettt: vírus, faló, hacker vagy csak az NTFS
vírusítró van friss, tűzfal van

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest