Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
biosamyc #107354 üzenetére
Üdv a "klubban". Tavaly október óta megy ez a szopás az nVidia driverekkel.
Lásd korábbi bejegyzésem: [link]
Vannak akiknél azóta is problémásak az új driverek, vannak akiknél nem.
Én tavaly október óta nem frisstettem a 537.58-as drivert. Nincs is vele semmi gond.
Szerintem próbáld meg azzal első körben. -
válasz
biosamyc #107365 üzenetére
Bios frissítést akkor meg fogsz lépni? Én inkább akkor valami hardveres gondra gondolnék. Valami nem összehangoltan fut. Kellene valami monitor ami mutatná a proci tevékenységet a megakadások helyén. Lásd akár egy XTU és hasonló ami online mutatja a fogyasztás mérő állapotát és hasonló tesztelés. Valami ott ugrándozhat. Csak hangosan gondolkodom mit csinálnék elsőre a helyedben mielőtt szakemberhez mennék.
-
válasz
biosamyc #107361 üzenetére
Csak azon járt a fejem milyen mértékű akadásokra utalsz. Ez borzasztó.
Ez nem g-sync hiány, mondom mert nálam olyan sosem volt. Ha v-sync akkor 30-60 fps tükörsima futtatás, ha nem és annál sokkal több fps, megy full erőből akkor összehasonlítva, direkt megfigyelve látom a különbséget mondjuk úgy nagyítózva, de sose zavart nagyon, mert nem az amit itt a videódban látok.
Az ssd rendben van?
-
biosamyc
csendes tag
-
Semin
őstag
válasz
biosamyc #107358 üzenetére
Redditen is nagyot megy a téma, (érdemes lehet rákeresni több szálon megy a dolog) sokan küzdenek hasonló problémával.
(Érdemes lehetne tudni mennyi a frametime-od és megugrik e törésnél)
Elég szerteágazó megoldások segítettek, de olyan is van, hogy semmi.- Valakinek a Fullscreenről borderless window-ra váltás segített
- Másnak Windows Gamebar fix kellett -
Semin
őstag
válasz
biosamyc #107354 üzenetére
próbáltam ugy, hogy az integrált vga levan tiltva
Ahogy leírod a problémát valószínüleg nem megy a G-Sync.
(Ha a VSync-et bekapcsolod ideiglenes megszűnik a shutter?)
Nem tudom mi a lenovo megfelelője, de próbáltad azt is, hogy a MUX-ot fixre teszed?
Ezt ASUS oldalon az Ultimate móddal érheted el, és újraindítást követel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest