- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tommi000001 #7925 üzenetére
Szia!
Ha még meglenne, adhatsz egy esélyt neki milyen sorrendben kell telepíteni ezt-azt. A gond az lesz szerintem, hogy az integrált GPU driverjét és minden részét ki kell írtani! Végleg!Röviden, ha van GTX 560M-hez valami moddolt drivered:
0. Ha akármilyen korábbi drivered fent volt, akkor a DDU-val mindent lezúzol ([link])
1a. BIOS-ban letiltod a beépített VGA-t (s talán hangkártyát is, nem tudom, nekem Alienware m17x R3-nál így volt GTX 880M esetében)
1b. Ha nem volt benne a két kártya, akkor most beleteszed.2. Ha hangkártya problémád is volt --> Windowst SAFE módban elindítod (ha továbbengeded, akkor nálad diszkózni fog neked a képernyő, nekem gay-módba váltott (valami fehér/pinket mutogatott)), s a hangkártya driverjét felteszed
3. Újraindítod a géped, s mivel most már csak a 2db GTX 560-as működik, most telepíted fel ezek driverjét (egy "Windows Security"-s warning kíséretében), s ha minden sikerült, akkor láthatod eszközkezelőben is.
Pl.:Ha kell, minden rohadt lépést dokumentáltam, hogy el ne rontsam legközelebb a lépéseket
-
Angel2014
addikt
válasz
Tommi000001 #7918 üzenetére
Ha emlékeztek én ugyan ezt tettem bele ugyan ebbe a gépbe
de nekem 3d panelom volt.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Tommi000001 #7925 üzenetére
Akkor add el a notit is a kártyák után, nem éri meg a fáradtságot.
-
válasz
Tommi000001 #7916 üzenetére
Eredetileg nem 3D-s a géped kijelzője?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Tommi000001 #7923 üzenetére
Hát akkor passzolom...arra emlékszek hogy az R1-ben a 280/285 SLI volt gyárilag,azokkal működnie kell,illetve egyszer volt nálam eladásra egy darab R1 amibe 5870M-et raktam 1db-ot és azzal is tökéletesen ment.A CFX nem hinném hogy menne benne,mondanám hogy vegyél bele egy R2-es lapot,de abban meg az SLI nem megy csak a crossfire
Esetleg utána kéne olvasni az amcsi fórumokon hogy R1-es upgrade-ben meddig jutottak el anno a srácok,de olyan hirtelen jött rá ki az R2 hogy szerintem nem sokan foglalkoztak a témával érdemben.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Tommi000001 #7921 üzenetére
És ha engedélyezed a 9400-at akkor mi történik?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Tommi000001 #7910 üzenetére
Az R1-be sajnos van egy alaplapi 9700M (ha jól emlékszem a tipusra) azzal akad össze,biosban le lehet tiltani,úgy próbáltad már?
-
Fücsök007
őstag
válasz
Tommi000001 #7918 üzenetére
Ki kell próbálni. Ha jól emlékszem, akkor a 4-es szériával még ment a dolog, később már nem. De egy próbát megérne.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Tommi000001 #7916 üzenetére
Esetleg még mehet a GTX 460M SLI, van nálam két ilyen kártya. Ha érdekel, akkor privátban írhatsz nekem.
-
válasz
LVDS kompatibilitási (handshake) hiba, nem tud kommunikálni a kijelző meghajtó elektronikával a kijelző elektronikája. Lehet BIOS hiba, lehet GPU hiba, lehet kábel hiba, lehet csatlakozó hiba, lehet kijelző hiba, de nagy valószínűséggel inkompatibilitási gond lesz.
Gondolom ezt csinálja 50 másodperctől mutatja, addig csak pofázik a szófosó jenki
-
Fücsök007
őstag
válasz
Sok gond van ezzel a típussal vga bővítéskor, túl sok munkába kerül, hogy minden hibátlanul menjen. Hiába vannak moddolt driver-ek, egyik sem tökéletes. Váltani kellene a notit újabb szériásra, azokkal megoldható a bővítés. (M17X R2, R3, R4 vagy M15X R2) Sajnos a géped nem támogatja a 8GB-os ramokat, így nem lehet 16GB összram a gépben. Én a helyedben eladnám vagy elcserélném a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest