Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz Evil Snowman #97717 üzenetére

Az agyam eldobom mennyire nem akarsz képben lenni. Nálam semmi nem fix. Ez egy teljesen más világ és előtte voltak idők mikor még ennyire sem volt fix a hardver. Minden cserélhető, moduláris a Clevo szabványon belül. Cserélhető a proci, értsd nem egy féle mehet bele, cserélhető a vga amilyet akarok (Clevo vga kártyák belsőleg és van módolt mint a külsőm) és olyanra cserélhető a hűtő is amilyenre akarom, amit készítettek hozzá, mindegy milyen forrásból. Mert hogy itt így megy/ment minden. Ennél a laptopnál ez a lényeg, ja még a bios is cserélhető, de az már ok módolt, viszont nem véletlen született hozzá olyan sok és változatos a lehetőségek miatt, a világa miatt :K . A gyári szónak nincs értelme hűtőnél sem, mert nem egy féle van hozzá. GTX, RTX és azoknak különféle változatai, olcsóbb és drágább.
    Jelen pillanat ha visszatenném a régi gtx vagy rtx hűtőmet nem kapnék rosszabb pontot a CB R23-ban a meleg miatt, na meg miattad minek tenném vissza? :U :D

És most megnyugtatlak a jelen használt hűtőmet nem Gipsz Jakab kisiparos vállalkozó készítette nekem a műhelyében, sem egy barátom. Csupati is vár egy komolyabb hűtőt hasonlót mint az enyém, nem vizeset és az sem lesz úgy mókolt kicsit sem. MaxxDamage hűtője sem mókolt.

A mester korábban csinált nekem egy hűtőt mikor meglátogattam, na az mókolt volt. :K
    De most inkább egy "gyárit" használok. A gyári szó idézőjelben.

Csupati: az i9-9900K vagy egy ezerrel többet mér ugyanúgy, talán mert K-s. Nem kizárt ha jól szerepel nálad majd az új hűtő akkor én is megcélzom.

Ez egy tuning laptop. Laptopban olyan mint egy asztali számítógép. Amit az emberek szeretnek egy asztaliban, azt szeretik a Clevo fanok a laptopjukban.

• Csupati

őstag

válasz Evil Snowman #97717 üzenetére

Akkor kb az a 10320 az amit nálam láthatsz ( gyári hűtő, prolimatek paszta) annyi hogy non K a 9900 nálam.

Új hozzászólás Aktív témák