Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz baro32 #115793 üzenetére

Nálam minden teljesítmény centrikus. Annyit fogyaszt amennyit kell, ha csak 60fps akkor kevesebbet. Sosem láttam értelmét az energia gazdálkodásnál hogy ne az legyen bejelölve, hisz nem eszik így sem többet mint amit kell, meg beállítok így vagy úgy. Maga az óramutató gyors liftezése mindig idegesített, felesleges. Másik, ha éreznék olyat hogy nem kiegyenlített, akadozik és hasonló talán a magokat mind kisimítanám egy órajelre, pl a clevo-nál 8x4800Mhz, de mivel ilyen nincs ezért marad a 50,49,49,48,48 és a többi......

Most úton van a clevo-ba a vga kártya. A belső kijelző 144Hz. Szerintem le fogom venni 60-ra használni(általánosan hozzászoktam), és azzal fogok operálni FSR-LS párossal, mert az rtx 3080 nem annyira támogatott dlss oldalról.....talán jobban kijövök majd így. 40/50-es kártyával sose tenném. Vsync is kedvelt nálam, fix 60-nál mindig bejelölöm.

Ja csak most látom. Szerintem ne legyen automata a képernyő órajel dolog. Jé hogy neked ilyen is van. Az legyen fix minden esetben, lehet az lesz a hiba forrása. Állítsd be fix Hz-re akkor is ha azt nem tudná hozni képkockában szerintem jobban jársz. :R

Új hozzászólás Aktív témák