- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Az OSD miatt lesz az inditva tobbet is
Az uj teszt eredmeny. Tehat 300 pont javulast eredmenyezett a dolog. Jatekban majd hetvegen kiderul.
-
Kasya
nagyúr
Pedig atneveztem arra is...mikor meg nem mukodott
Tegnap este mar faradt voltam voltam ilyenhez, hogy gondolkodjam...
raadasul megynugtatobb volt, hogy DOS-bol tudtam a pendrivera extra mentest csinalni a rom-rol.
Elvileg engedte, de mintha ennek is mas lett volna a metodusa kicsit:
-install AB
-Inditofajlban a vegere a space -xcl
-restart, majd AB inditas - a leirasbol ez maradt ki
-restart, majd CCC inditasVegul, de nem utolso sorban, koszonom a segitseget
-
Kasya
nagyúr
Ma este tobb idom volt.
Utananztem a dolgoknak es a hiba oka, hogy a renszer igyis ugyis ket kartyat lat... tehat az egyiket huzzam ki..na most a procit nem akarom kihuzni
Tehat driver leszedes lett volna a legjobb megoldas, de a win8 sehogy se engedte kigyalulni, mert magatol felismerte ujra es ujra. Win7 ujrarakas utan, mikor frissen valtottam eloszor a 7970m-re, gond nelkul engedteMost a 900/1250-es van fent. Telepites/driver frissitesek utan tesztelem majd.
UI: Az autoexec.bat nekem nem valt be, a hagyomanyos DOS command line viszont igen.
-
Kasya
nagyúr
Persze, ertem en oket, csak ilyenkor nekem esik jol
A fajlokat, amiket hianyolok, alighanem mar megtalalom itt a forumon a korabbi leirasodban. Koszonom!Amit nem mertem kiprobalni, mert felek hogy a kijelzo elettartalmat roviditi jelentosen... Display OC. 75hz-et latok, hogy paran csinaljak es pozitiv velemennyel vannak rola. Neked esetleg van tapasztalatod?
-
Kasya
nagyúr
Ritkan latok ilyen "finnyas" forumot. Csak 5 hsz utan engedne letolteni a dolgokat, viszont a hsz-t moderator ellenorzi, hogy megfelel-e a szabalyzatnak...magyarul, napokat kell varni, mire lesz belole valami :/
Legalabb a vbios megvan...
-
Kasya
nagyúr
Regebben allitgattam az AB-rel, de ott is eleg erzekeny volt a amgasabb opciokon es nem engedett sokat, mert lefagyott. Alulfeszelni nem latom ertelmet, arra ott a hd4000
Viszont probalgatni se gondolom hogy megeri, mert porul jarhatok...tehat egy biztos, fix bios kellene
Azt hozzateszem, hogy AB-rel GW2 max performance alatt +5-8 fps-t nyertem, 3dmark11p pedig +450 pont...
-
bRezo1
csendes tag
teszteket nyomattam már a VGA tesztekhez, lehet ha lesz időm, bemásolom a linkeket.
Meg vagyok vele elégedve. a Hűtése elég hangos, ha be van nyomva, de 70-75 °C körül megállítja, úgy, hogy kicsit állítottam a vga órajelén. a dynaudio elég szépen, meg hangosan szól.Meg voltam róla győződve, hogy msata portos (Super raid), de ebben csak 2 hdd slot van.
-
conqver
aktív tag
Töki....R4-hez lehet kapni az Extreme Triple Heatpipe hűtést amit linkeltél?
-
solyom76
senior tag
Azt menyiért repülne a 2x 680m ?
Most kérdezek nagyon nagyot ati alapú alienbe lehet nv-s vgat rakni? vagy éppen forditva...
Ebből mit lehetne kihozni??? -
-
kicirain
tag
Hello sracok!
A segitsegeteket szefetnem kerni. Elolvasva a tema eddigi hozzaszolasait , ugyhondolom hozzaerto emberekkel van dolgom. A kozeljovoben tervezek gamer laptop vasarlast , de nem vagyok teljesen szakavatott a temaban. Szeretnem a legjobb ar ertek aranyu laptopot megvenni ami azert a kovetkezo legalabb 2 evben elfuttatja az ujabb jatekokat is. Meg ha kesobb nem is ultran vagy highon , de normalisan jatszhato modon. Elore is koszi a segitseget.Ui. Egyesult kiralysagban elek ha ez szamit barmit is.
-
Gameboy77
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséged,tényleg sok munkát fektetsz bele,még barátkozom a flash-elés gondolatával.
Az Msi AB-val kapcsolatban rájöttem hogy butaságot írtam,nem figyeltem eléggé mikor először olvastam a hsz-ed,aztán persze a catalystból próbáltam,de nem elérhető az overdrive funkció.
-
Gameboy77
aktív tag
Köszönöm szépen a korrekt útmutatót,de lehet hogy ez nem nekem való
.
A moddolt Vbios-ra ugyanúgy lehet telepíteni az aktuális drivert?
Majd még párszor átolvasom,emésztgetem egy kicsit(meg aztán megvárom hogy te milyen híreket hozol a privát beszélgetésünkkel kapcsolatban)
Az Msi Afterburner a beavatkozás után nekem nem indul el,azelőtt csak úgy tudtam órajelet állítani vele,ha tcm-rel szerkesztettem a cfg-jét,de csak egy alkalommal,mert következő indításnál már ki sem olvasta az alap órajeleket sem.Csak újratelepítéssel és újbóli cfg szerkesztéssel tudtam megoldani(persze nem mintha olyan sokszor húztam volna a vga-t,csak idegesített hogy nem működik).
-
conqver
aktív tag
Aláírhatom működik a dolog.......amikor a 7970M kifeküdt, lecseréltem egy 680M-re és Windows alól flasheltem....elsőre sikerült de a másodiknál rosszul írta föl és a gép nem indult el!!
Ez fogadott minden egyes alkalommal!
A dolog javítható (kisebb de nem megalázó összegért) de tényleg odafigyeléssel kell megcsinálni!Valaki Póbálta a 326.19 drivert?
-
Gameboy77
aktív tag
-
Gameboy77
aktív tag
Tudtommal a Clevonál nem lehet letiltani,mert a dedikált vga-nak nincs fizikai kapcsolata a kijelzővel,csak az igp-nek,és azon keresztül adja ki a képet.
A bios-ban sincs semmi ilyesmi lehetőség.Viszont Msi afterrel monitorozva jól látszik,hogy sokszor csak 50%-os a gpu kihasználtsága 3dmark06 alatt.
Viszont azt nem értem,hogy akkor más Schenker gépeknél hogyan csinálnak huszonezer pontokat?
-
Én már lelki szemeim előtt látom a sok kitört csavarperselyt a nagy hő miatt. Nem tudom, hogy az Ánusz mennyire védette le a hűtési megoldását, de szerintem követhetnék a többi gyártók is. Vagy csinálhatnák az egész gép alját rácsosra (á'lá; AlienWare) és akkor meg egy hűtőpaddal sok Watt meleget lehet kifújni a komponensek közül. Számomra még az is érthetetlen, hogy a gyártók miért nem preferálják a PCB hűtését. Anno a Gigabyte csinált valami thermal plate-et az asztali alaplapjaihoz amivel nyerhető volt még vagy 5 fok, de nagyon drága volt így leszoktak róla. Jól példázza ezt az egyik LogOut cikkem ahol semmi mást sem csináltam egy MSI GX701-essel, csak beépítettem egy plusz ventit (a helye meg volt, csak a népművészeti agyagedény gyártó szépen kihagyta a gépből) így csupán azzal, hogy fújva volt az MXM kártya éle, nyertem 5-10 fokot a hűtésen.
-
Az igénytelenje; a gyűrött, izzadt cihában csomagolja ki és még fel is veszi majd felrakja a TeCsövedre...
Persze arra volt energiája, hogy szép tuc-tuc zenét mixeljen alá, de arra már nem, hogy beágyazzon.
Tipikus retekegér miller-majmócaA csigaevő, legalább kivitte a szép üvegmozaikos asztalkájára
-
Ursache
senior tag
Kedvet kaptam én is a 11-eshez, most meg ez fogad, amikor el akarom indítani a benchmarkot:
Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGISwapChain::SetFullscreenState failed:
The requested functionality is not supported by the device or the driver.
DXGI_ERROR_NOT_CURRENTLY_AVAILABLE
innét szedem a drivereket. Lehet ez a gondja. Hogyan tudom szóra bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged