- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Mikulásbá #41659 üzenetére
Amikor leszoktam a notebookok tuningolásáról mint hobby, s nem csináltam semmit, akkor üresnek éreztem magam ... valamit találni kellett. No kb. 6 hónapja kezdtem el magamat "tuningolni"
Először mutatom a "normál" táplálékkiegészítőket. Most rendeltem be még ennyit, másféléket, nem megyek bele a részletekbe. Képzeljetek el még kb. 20%-kal több cuccot. Úton van, remélem holnapra kiszállítják
Pár válogatott kép, össze-vissza. 2×4 hétre fizettem be diétára, professzionálisra, amire azt hittem először, hogy pénzkidobás ... aztán rájöttem, hogy ilyeneket se étteremben, sem az átlag otthoni főztünkben, de még a neten sem találhatunk meg szerintem.
Ez kb. a 10%-a azon képeknek, amiket készítettem az elmúlt 5 hónap alatt.
Ha megnyerem az első helyet, akkor magamat is megmutatom, egyelőre kritikus vagyok mindenre -
MaxxDamage
félisten
válasz
Mikulásbá #41174 üzenetére
Nem igazán
UV az lett próbálva, de felesleges.
Az úgy jó ahogyan van. Azért adtam el, mert nekem "spéci" lapos kell (bár G7 is spéci abból a szempontból mert nem sok ember vesz olyat így kevés itthoni tulaja lehet, de akinek a csicsa meg karácsonyi led/égő nem kell annak optimális választás lehet) -
MaxxDamage
félisten
válasz
Mikulásbá #40052 üzenetére
Még eldöntöm
Kibontottam (megnéztem a gari doku megvan-e) és kellemeset csalódtam milyen jól összeszerelt gépezet és anyagminőség is tökéletes.
Be is kapcsolom, hogy minden rendben van-e vele. "a csomagolást 3 napig őrizze meg, reklamáció esetén a terméket csomagolással és kiegészítőkkel együtt vigye vissza!" ez van a CHS-es Jótállási Jegy hátoldala alján. -
Pocok256
veterán
válasz
Mikulásbá #39982 üzenetére
Egérből már van bőven ami igen nekem is volt. Még hardcore gamera is tökéletes.
Logitech g703 as cickányom volt az bőven jó továbbá a logitecg g pro sem rossz.
Hovatovább a razernek is vannak ilyen téren használható egerei bár én azt a márkát kerülöm 4 deathadderből 4 sz*r lett 1 éven belül szóval(igen még a deathadder elite is
)
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá #39480 üzenetére
Pont így csináltam én is mikor a G751YT-t vettem,de semmi gond nem volt velük,a doboz is,gép is magyar lokalizációs volt,az nem érdekelt hogy előtte kibontották vagy sem,nem lényeges.Én nyugodtan vásárolnék onnan máskor is.Persze vásárlás előtt nem árt őket felhívni és nyomatékosan rákérdezni a dolgokra
-
válasz
Mikulásbá #38986 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy az XPS inkább a multimédia kategória. Régen volt a Dell-nél az XPS a gaming, aztán bekebelezték az Alienware-t és az lett, az XPS meg lecsúszott a VOSTRO kategóriába. Persze a fehérgallérosok meglovagolják még ezt a beidegződést és rápattintják a "gaming" jelzőt, ami miatt savazzák is a teszterek a márkát.
Egyébként látszik, hogy milyen izzadságszag terjeng a PR részlegen:
"active cooling to the Voltage Regulator Module" az a pár hurka fémlemez?
Nem is tudom mit írjak erre? Már a sokat szídott Asus GL502-esben is jutott oda külön heatpipe anno! Nem igazán értem mi ebben az áttörő innváció?
Inkább a procira raktak volna pasztát:
-
válasz
Mikulásbá #38986 üzenetére
Na akkor lássuk csak, mit mond a termékoldal:
Ultimate mobile performance: The most powerful XPS laptop we’ve ever built includes the latest 9th gen Intel® Core™ processor with up to 8 cores and 16 threads, delivering the ultimate power for gamers and creators.
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Mikulásbá #38484 üzenetére
Azt mondták nem kizárt (és volt már rá példa) hogy akad "raktáron" új/bontatlan példány és kaphatok egy olyat is... Hollandok majd eldöntik (látják) és kiderül mi lesz a vége. Sok cuccom van bele, meg amit hozzá vettem és jó lenne azt kapnom.
/amúgy ütős egy gépezet és a spec szerint egy jó darabig elég lenne nekem/ ja és ezt is (Prime95+FurMark alatt...) meg tudnám szokni vele, Conductonaut ide vagy oda
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Mikulásbá #38481 üzenetére
Ezt mindjárt gondoltam
Eddig úgy van, lap megjött, beépítve és azzal minden ok. A régi lap az GPU problémás. Többi új cucc még nem érkezett meg (gépház alja+teleje, ami a bill.rész is egyben) és folyamatban van a csere / utalvány ügye is. Kp.-val nem járnék olyan jól, de egy új G752VSK-val igen...- itthon szekrénybe/ESD zacsiba elraktam a 2x16GB memót meg a 2x NVMe SSD-t (512GB+1024GB) meg a 960 EVO 1TB Sata-s SSD is...pech lenne ha semmi se lenne csak kp. vissza -
-
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Mikulásbá #37253 üzenetére
Magyarul, ha nem javítanak (kérem vagy sem) és választhatok a kp. vissza vagy csere között, akkor sem választhatom a javítást? (ekkor amit adnak az választható/el kell fogadnom?)
Ilyen gépet nem nagyon tudnék venni már szerintem (újat, garisat és ezzel a spec.-el felvértezett) 6700-as nem kéne, akkor már 7820HK-s
(#37255) Medocsabi: Elvileg akitől a bolt beszerezte, ez esetben az Ingram /gyártó megírta, mert közben megkérdeztem/ és azt az árat biztos nem kapom vissza, csak azt max. amennyiért a bolt vette / nagyker eladta.
-
Pocok256
veterán
-
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Mikulásbá #36049 üzenetére
Köszi, de a 1730-asomhoz nincs csak Vista kulcsom, egy próba kedvéért meg nem vennék ilyet (az egyik Vaio-mhoz van 7-es kulcs, de azt nem fogadja el, mert előretelepített verzió...).
Ha nincs más javaslat, marad a virágbolt, pedig semmi kedvem seed-elni hetekig a laposról. -
válasz
Mikulásbá #36033 üzenetére
Az a freesync-re kíváncsi lennék. A freesync amd technológia az inkább szoftveres mint hardveres. Ezt az én kártyám is tudja korábban megfigyeltem játék beállításnál.
Persze kijező firmware-je és a grafikus vezérlő szoftver támogatás kell, de ez nálam valahogy működik.Esetleg tud valaki valami tesztet, szoftvert amin egyértelműen lehetne ellenőrizni hogy jelen van-e, hogy ne csak a szemünkre hivatkozhassunk?
-
válasz
Mikulásbá #35647 üzenetére
Én meg feltenném a kérdést, ilyen rosszul megy most a gyártóknak hogy egymás ellen pénzelnek zsoldosokat?
Aszem maradok a kis Frankenstein laptopomnál, és a későbbiekben is valami hasonló lesz, így engem nem fognak tudni beazonosítani, nem lesznek hozzám kompatibilisek. Még a csavarjaim is mind más lesz.
-
Pocok256
veterán
válasz
Mikulásbá #35426 üzenetére
És szerinted 1 év múlva mikor már nem lesz elég az fps és kéne az e ateljesítmény de nem tudod felvenni mert trottyol a gép akkor mi lesz ? Mi értelme van egy erős cpu t venni és kifizetni érte egy raklap pénzt ha nem haználod ki mert leveszed a teljesítményt . Elmondom neked semmi mert ebben az esetben csak kidobtad az ablakon a pénzt enyni erővel vehettél volna egy i3 al szerelt gépet is és akkor azt tudja hűteni .... komolyan ne légy már ilyen használd az eszed
Veeszel egy i7 et kifizeted érte a pénzt majd visszabutítod i3 teljesítményre és vered a pam pamot menynire jó hőfokok vannak wow amazing.Emberek azért vesnznek i7 et mert i7 teljesítménye kell nekik ha nem kell nekik az a teljesítmény akkor minek vegyék meg ? Akkor kidobott pénz az ablakon ...
-
Pocok256
veterán
válasz
Mikulásbá #35423 üzenetére
"Nincs ennek a gépnek semmi baja a hűtéssel."
De van egy raklap szar, ugyanúgy mint az én gépem ne tessék félre vezetni az olvasót kérlek. Egyáltalán nem tudja tartani a max turbot az összes magon főleg nem huzamosabb ideig mert leolvad. Talán az én gépem képes rá jó pasztával és turbo fannal viszont ott tuti a halláskárosodás. Ezt tudnia kell mielőtt megveszi, hogy ezek csak korlátozotan használhatóak. Játékoknál pedig mivel throttlingol a gép folyamatos fps droppok lesznek.
A hwinfos képedi meg ugyancsak semmit nem jelentenek mert nem összehasonlíthatóak semmivel sem és azt se írtad le milyen felbontáson és részletesség mellett született.
Az meg hogy leveszed a max frekit base re és dobod teljesen a turbot azzal eldobod a processzor teljesítményének 40% át csak gratulálni tudok, ha ilyet csinálsz és még jó szívvel is ajánlsz ez kb már a vásárló megtévesztése és pofán röhögése kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged