Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
Én is lefuttattam a tesztet, 2 verzióban egy Auto Fannal meg egy bekapcsolt Extreme coolingal.
Nálam annyi változás van Angel kollégához képest hogy az én Y720 am a Grizzly fémmel van megkínálva.Ez az Auto fanos mérés:

[kép]
Itt elsőre nem csinálta meg a print screent ezért egy pillanatra leállítottam, de a sávban látszik hogy itt is 10 perc felett ment.Ez az Extreme coolos mérés:

[kép]Az auto fannál a ventik nem igazán pörögtek, játék közben combosabban mennek, az extreme cooliggal meg olyan a hangja mint egy repülőnek

Ha mondjátok hogy mivel és hogyan teszteljek még szivesen megcsinálom!Még annyi hogy nekem az aida-ban valamiért nincs min, max, AVG temp, szóval azok pillanatnyi hőfokok, de mind még teszt közben volt, nem leállított tesztnél.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Íme az új Android Auto!
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muerte