Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.N
csendes tag
válasz
Zozzy94
üzenetére
Szia!
Szerintem az nagyon jó ár érte!
Én a képen látható G752-t vettem több, mint 1 hónapja, nekem is olcsónak tűnt, de kihagyhatatlan ajánlat volt, ennyiért GTX1060-al szerelt gépet nemigen kapni itthon...(Akkor 550 körül volt ugyan itt GTX1070-el szerelt is Win10-el csak sajnos annyi keretem már nem volt, várni meg nem tudtam
)
Ami "hátrány" volt, hogy kb. 3hetet vártam rá, illetve Németországból behozott lehet, mert német leírások vannak hozzá illetve a billentyűzet át van matricázva (meglepően igényesen), de a leírással ellentétben van billentyűzetvilágítás.
Mielőtt megrendeltem utánaolvasgattam és hivatalosan itthon nem lehetett kapni G752VM-et, úgyhogy sejtettem, hogy valahonnan behozott lesz.
A lényeg, hogy nagyon megérte, iszonyatosan minőségi cucc én csak ajánlani tudom! -
Zozzy94
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Akkor ezért lehet ilkyen olcsó.
Amikor tavaly én nehéz szívvel visszavittem a Media Markt-ba a kis G752-t 60 napon belül az is egy rendkívül nehéz döntés volt. De egy top secret infót megtudtam, mivel akkor még az egyik legjobb haverom ott dolgozott és azt a gépet mivel annyira tökéletes állapotban vittem vissza még a héten újra is lett értékesítve, ráadásulé kedvezmény nélküli áron (én 55.000-rel olcsóbban vettem) és egy promóter vette meg. Elvileg azóta nincs vele baj, csak engem nem szeretett

Akkor ez is hasonló lehet?
-
válasz
Zozzy94
üzenetére
Én azt mondom, egy refurbished gép, olyan szempontból jobb mint egy sima, hogy annak a felmerült problémáját már kijavították. Az én refurb. AW-ben is cserélte a Dell a belső tápkábelt (a réginek az égésnyoma látszik a belső burkolaton
) ha nem lenne refurb. akkor még a gyenge tápkábel lenne benne.... -
Zozzy94
tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Killhates: Igen G-Sync-es.
Ez a VS modell, "K" nem szerepel ott a végén és ez van még mellette. Nagyon szimpatikusnak tűnik mind az eladó mind az értékelései, mind az árai.
Ez szerepel még a hirdetésben:
"Az ASUS HIVATALOS ÚJRAÉRTÉKESÍTÉSI programjában - megmaradt AKCIÓS árukészletből/visszáruból/téves rendelésből, stb. – újraértékesített GOLD besorolású ÚJ TERMÉK. Gyári dobozában, fóliás, originál tartozékokkal, magyarországi gyártói garanciával, névre szóló ÁFÁS számlával, hivatalosan forgalmazva."
Emiatt van egy kis visszatartó erőm. Félek, hogy nagyot buknék, amit nem engedhetek meg magamnak, főleg ilyen árszinten.
-
Zozzy94
tag
válasz
KillHates
üzenetére
Ezt a G752-t én sem tudom elengedni, nem mernék mást választani, ilyenem volt, igaz sajnos nem sokáig de újra ilyet szeretnék...
Most megláttam egy izmos(?) példányt, ami FullHD, i7 7700,16 GB RAM, GTX1070 8GB, 256 GB SSD, 1 TB HDD, Win 10-zel bontatlanul 589.900-ért jó vétel lenne? Vagy ez már gyanúsan olcsó? Bármilyen oldalon nézem, 700 vagy afelett találok ilyet, ezzel a konfiggal. Újracsomagolt lehetne esetleg? 2 év gari van rá ugyanúgy.
Szerintetek jó vétel lenne?
-
Sordoran
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez így bizonyítja is, hogy i5 és i7 között esetek többségében nincs különbség ha játékot nézzük. Mondjuk driverem régebbi, de nem hinném, hogy jelentős eltérés lenne, ha frissebb driveren újra futnám.

-
válasz
kirjak
üzenetére
Jajmá'

Próbáltam linkelni Neked valami olvasnivalót erre, de úgy látszik az újságíró mindenhol ugyanazt az állatfajt képviseli: eladják az anyjukat két kattintásért bármikor! Asus GL502 mint 2017 Best Gaming Laptop????

Ez egy fokkal jobb, bár itt is van pár modellel kapcsolatban kétségeim...

Én mint AW tulaj még mindig azt mondom: a best-buy ha van lóvéd akkor G752 ha nincs olyan sok akkor G751

-
válasz
maximilian4
üzenetére
"Illetve az utolsó képen én szerelés után."
Látszik a zacsid!!!
Kapsz majd az asszonytól, hogy ilyen képeket posztolgatsz magadról!

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
kirjak
üzenetére
Ne vágyj ilyen gépre,gyakorlatilag ez már nem hordozható gép,bár "laptop" kategóriában van.Mint az Acer Predator 21X-demonstáció,de valós használati értéke szerintem nincs.Ezeknél már egy asztali is hordozhatóbb,pláne egy ITX gép.Még mindig csapongsz,semmi konkrét elképzelés nincs?
-
bandras54
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
A csavart az SSD mellé szokták csomagolni. Ezért vedd már gyárilag SSD-vel, akkor nagyobb az esély, hogy csavar is lesz hozzá.
(pofátlanul nagy felárat képesek elkérni, az SSD piaci árához képest) -
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
De aranyos kutya,remélem nem ette meg a csavarokat

-
Freddycom
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Még a boot idő hagyján HDD-ről, az asztal megjelenik hamar, de isten ments h vmit akarj is csinálni utána újabb ~fél percig... SSD for president.
-
maximilian4
addikt
Korán reggel megjött az ssd is (hardveraprós kolléga, csak ajánlani tudom). Már üzemel is rajta a rendszer. Nagyon durva hogy hasít a rendszer a gyári hdd-hez képest. Teljesen más az általános felhasználói élmény, tényleg nem értem azokat akik még hdd-n nyomulnak. Az jó lesz a játékoknak meg a multimédiának. A bekapcsológomb megnyomásától számítva 13 sec alatt állt fel a windows 10, hdd-ről ennek a 4x-ese. Persze a kókler banda nem rakott volna gépbe ssd csavart, még jó hogy volt itthon egy halom bontott notebook csavarom.

Illetve az utolsó képen én szerelés után. -
Zozzy94
tag
Köszönöm a válaszokat!
Továbbítom neki és meglátjuk mi lesz a helyzet.Ha továbbra sem jó akkor valami hardveres gond lehet? Ezek a gamer laptopok, ami jelen esetben most egy Asus G752VY ennyire kényesek lennének?
-
válasz
Zozzy94
üzenetére
Az egyik ram sebességét illeszti a másik raméhoz. Ha a gyorsabb van abban a foglalatban aminek hamarabb olvassa ki a SM-bus a SPD-jét, akkor hajlamos arra a gép, hogy a lassabb ramot felhúzza. És az meg erre "bedadog". Elméletileg nem így kellene lennie, de a DDR4 kezeléssel vannak komoly gondok a Sky- és a Kabylake-es chipseteknél.
-
Pocok256
veterán
-
Zozzy94
tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Értem, ezt is mondom neki. Köszönöm a gyors választ

Kíváncsiságból kivette a RAM-ot és utána már nem csinálta ezt a gép. Minden szépen futott. Kilépés nélkül.
Ezek szerint más RAM-ot lenne érdemes nézni? Ennyire finnyásak ezek az új gamer laptopok?

Be se gondolok mi lett volna ha Windows 10 nélkül veszi 😅 minden driver-t feltenni meg ha jól tudom a fájl rendszer is más a Freedos alatt
-
kreten67
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
A gép alján a bal középső csavarnál mintha a garancia matrica maradványai látszódnak a videón.
Azt mégse kellene letépned ,mert a garidat esetleg bukhatod (már ha az valóban az?). -
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem kell az extra, az mx4 is bőven elég lesz, azt meg csak találsz valahol, sűrűbben előfordul, mint a grizzly.
-
buherka
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Kend újra a géped...ne szarozz. [link]
Simán nyersz vele 15 fokot. Folyékony fém nem kell szerintem. Thermal grizzly kryonaut bőven jó.Sajna amit használnak gyárilag...annál minden jobb. Talán még a Bacsis féle eperlekvár is leveri a gyári "gyurmát".
Ha sokat jársz ide a fórumra...előbb utóbb úgy is lesznek olyanok akik meghülyítenek. Ezen ne csodálkozz.

Pasztázd újra (mert az kell), aztán szarj le mindent és használd....persze a nyomi teszt programokat felejtsed el.
-
Zozzy94
tag
Szép estét!
Egyik kollégám is beújított egy gamer laptopot a héten, viszont csak 8 giga RAM volt benne alapból és most bővítette még + 8-cal. Viszont érdekes, nála is az a helyzet áll fenn, hogy miután az "idegen" RAM-ot beletette a gépbe, játék közbne kilép 30-40 perc után...."program leállt, zöld csík" szokásos Windows jelzéssel amit kiír.
Ennek mi lehet az oka? Elmondása szerint ugyanolyan márkájú RAM-ot tett a meglévő mellé. Esetleg lehet a(z)
órajelfrekvencia a ludas? Ha az egyik pl. 2133 MHz-es, a másik 1866 MHz-es akkor már azon bukhat a dolog? Bár még ezt nem is néztük...Előre is köszönöm/köszönjük a segítséget!
-
Muerte
Topikgazda
válasz
KillHates
üzenetére
Az én szememben minden ami BGA: hulladék,de ezt tudod

Az a baj a BGA-s cuccokkal hogy ha mondjuk gari lejárta után 2 nappal valami 10 ft-os alkatrész elf.ssa magát a lapon,akkor kukázhatod ki az egész gépet a francba,vgastól,procistól együtt,mert egy új lap annyiba kerül mint a komplett gép.Tomi már lefutott pár kört gari után meghalt G751-ekkel és ha jól emlékszem egy sem állt talpra,pedig amit lehetett mindent meg reflow-zott rajtuk
Ha később rákényszerülök én is ilyen gépet venni,akkor szigorúan 3 év garival venném,és 2 éves korában eladnám biztos ami biztos alapon
-
Muerte
Topikgazda
válasz
echterion
üzenetére
Nem tudom,de akkor meg be kell vinni az Acer szervízbe és megmondani nekik hogy szeretnél jobb hőfokokat,hoztál magaddal minőségi cuccokat és azokat használják fel a gyári sz.rjaik helyett
Azt az 5-6e ft-ot amit meg elkérnek érte be kell nyelni.RM007: Az értelmes,higgadt vitával semmi probléma,de ha valaki elveti a súlykot,azzal már igen.

-
válasz
maximilian4
üzenetére
"Azért megnézném hogy a csodagéped milyen maximális hőfokokat produkál 1 óra bf multi alatt, még ha most október is van."
Monitoroztatok mindig. Tudom maxon több óra után meddig megy fel. Bf 1-ben jóval 80 alatt a cpu és a gpu is. Tegnap több órát nyomtam a Midle-earth Shadow of War (igaz nem multiban)max cpu 76 gpu 74 fok, a végén visszanézve. Úgyhogy ennyit erről. Maxon megy a venti végig. És nincs throttling az fps-t figyelve, amiben igaz segít egy progi. Na de mindegy, csak azért válaszoltam mert úgy nekem estél, tudnám miért, és kérdezted.

Többiekre meg úgy nézek, most visszanyalt a fagyi. Mert jogom van hozzá, nekem is lehet véleményem."Egyébként látom te tényleg szereted itt szítani a kedélyeket."
Rosszul látod! Vitához legalább 2 ember kell.
-
kirjak
aktív tag
ASUS ROG GX700-hoz hasonló megoldásokkal adnak/tak ki mostanában gépet ?
Arról mi a véleményetek ? -
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Azt meg kell előtte nézni hogy milyen vastagságot használtak.Minőségre amik biztosan jók: Fujipoly,Phobya,Thermal Grizzly der minus pad.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem lesz ott probléma nyáron sem,ha a gyári trutyi pasztát lecseréled folyékony vasra,meg minőségi thermal padokat teszel fel a kínai gagyi helyett.Plusz egy hűtőpad is segíthet még pár fokot.Első körben próbáld ki most úgy hogy a gép két felső sarkát emeld fel valamivel 3-4cm elég,máris jobbak lesznek az értékek.
echterion: Ékes példája hogy minden gyári pasztázás sz.r..,kivéve néhány drága Clevo és MSI gépet.
Szép munka
-
echterion
nagyúr
Na, megvan az újrapaszta, hát az a gyurma, ami paszta címén volt ott, az szörnyű volt. Most majd' egy óra GTA V után így nézett ki a grafikon:
Amit még tudni kell: pasztázás előtt, mikor a proci meghaladta a 90 fokot (igen, ajnos meghaladta), akkor nyomott némi throttling-ot. Na, itt ennek nyoma sem volt, igaz, játék közben akkor se tűnt fel, csak a grafikonról. És végül nem a medvés pasztát vettem, mert az talán hét végére ideért volna, hanem a PCland-től rendeltem kedd hajnalban MX4-et, ami ma már itt is volt (ott nem láttam a webshopban grizzly-t). Nem bántam meg, ez így pöpec szerintem. Raktam a PCH-ra egy leheletvékony ramsünit, ott 5 fokot nyertem ezzel, enélkül 55 fokos volt játék alatt. Ezt még meggondolom, hogy rajtahagyjam-e, olyan sokat nem hozott, mint vártam.
-
Pocok256
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Na meg mert nincs értelme a kiszedhető alkatrészeknek.... mert amennyiért kapsz egy 980 at (piaci nem seftelt áron) annyiért kapsz egy hasnzált g751 es gépet 980m el
Na jó kicsit sarkítás mert ebayen most oylan 180k körül mennek átlagba a 980m es kártyák míg a g751 220k körül
de azért lehet érezni messze fogyatékos dolog csak kártyát venni 
-
válasz
Muerte
üzenetére
Hát... azért az AW-t nem mondanám olcsónak

A BGA nem azért terjed el, mert olcsó, hanem több technológiai oka van neki:
-disszipáció első körben
-interferencia (ezért desktop LGA van a cserélhető procis gépekben)
-helytakarékos (vékonyabb esztétikusabb gép építhető)
-és nem utolsó sorban nem bütyköli a gépet az ügyfél![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maximilian4
addikt
Rosszul látod a dolgot. Nem túlmelegedős a laptop. Egy teszt alatt sem és nálam sem throttlingolt, nyáron sem lesz sokkal melegebb a szobahőmérséklet. Azért megnézném hogy a csodagéped milyen maximális hőfokokat produkál 1 óra bf multi alatt, még ha most október is van.
Az sem feltétlen jó dolog ha 1 venti pörög, de az kurvára, ettől még nem lesz jó tervezés szerintem (lásd gl553 és társai). 
A cserélhetőségről annyit, hogy régebbiek közt sokkal gyakoribb volt mint most. Ez van, erre tart a piac, ettől még nem lesz szar a gép. A többieket se keverd bele légyszíves, mert mindenben segítettek és a vásárlásban is. Ez a saját döntésem volt, millió teszt alapján. Mindenhol dicsérték a hűtést, sehol nem throttlingolt, ennyi. Egyébként látom te tényleg szereted itt szítani a kedélyeket.De hiszem hogy a problémára lehet megoldást keresni.
Jelenleg nincs semmi féle probléma amire megoldást kéne keresni. Majd ha lesz, akkor írok. Felvetettem a dolgot, nem kell az ördögöt egyből a falra festeni.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Nézd meg a Notebookfancontrol-t!
A HWinfo is jó lehetne, de az mikrolag-ot csinál
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Én tavaly direkt olyan gépet kerestem amiben nem csak a procit, de a vga-t is tudom cserélni. Jól utánanéztem vásárlás előtt. Nálam csak 1 venti pörög, de az tud kurvára, jó tervezés. Ezért mondtam még korábban, attól hogy valami 2 körös még nem jelenti azt hogy jobb is. A többiek nem értettek velem egyet. Ráadásul mivel összerakós volt, tudtam hogy könnyen hozzá lehet férni a létfontosságú szervekhez. Sajnálom hogy túlmelegedős a lapos, és főleg hogy a vásárlásban a többiek nem segítettek eléggé.
De hiszem hogy a problémára lehet megoldást keresni.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Most nem vesz vissza,de nyáron más lesz a helyzet.Én csak ezért az egy dologért utáltam meg az Acer gépem anno,bőven bírt volna abban is a venti dupla fordulattal tekerni,de b.szott.
-
maximilian4
addikt
válasz
Muerte
üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek mi lesz. Majd kiderül, egyenlőre jó. Azért az számomra érdekes hogy van alatta egy jó hűtés, de mintha vissza lenne fogva. Bár a hőfokok nem indokolják a nyavajgásom, de akkor is, milyen dolog már ez...
Mondjuk notebookcheck-en 94%-ot hőmérsékletre, ami elég jó, és a furmark+prime alatt is 90 fok volt a legmagasabb hőmérséklet, de az órajel nem csökkent, tehát nem volt throttling. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Pocok256
üzenetére
Egyértelműen az.Régen mikor még szénné tuningoltam az M17xR2-m és ott minden magot nagyon pontosan be kellett állítani hogy nem lépje át a 100°C-kot mer' ott lekapcsolt
,volt erre egy "trükk".
Szétszedett állapotban kell elindítani egy benchmarkot,( közben külső monitoron folyamatosan figyelni az értékeket) és a proci hűtés lefogató csavarokat,jelen esetben nálad azt hármat,óvatosan 1/4-ed fordulatokkal tekergetve meg keresni azt a pontot ahol a hűtésed tökéletesen felfekszik minden pontján a procidnak.Nem kis meló,és babra munka,de megéri. -
Pocok256
veterán
Nem tudom mennyire lehet egészséges egy ilyen hőmérsékletbeli különbség

Core1:65
Core2:87
Core3:61
Core4:89És ez egy folyamatos prime95 közben produkálta nem váltakozott a hőmérséklet folyamat a az a két mag alacsonyabb hőfokon volt míg mind a 4 mag ugyanannyira volt terhelve és a frekvenciájuk is közel azonos volt. Erről régen nagyon sok szó volt hogy talán a 3 csavaros lefogatás hibája....
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Siettem és nem jól olvastam a 90 fokos részt, bocsánat
Utána kell olvasni hogy ahoz a géphez van-e külső szoftver venti vezérlésre,de én nem gondolom hogy van hozzá,azt a bios vezérli.A 83°C-kos proci már aránylag jó érték,(mondjuk ahoz képest hogy I5 nem túl jó),de nyáron számolhatsz +10-12°C-kal és akkor már viszont jönni fog a throttling.Egy jó paszta vagy a folyékony vas viszont megoldaná.Probléma akkor van ha a bios annyira 1.0-ás szinten van hogy mindenképpen bizonyos hőfokig "elengedi" passzív venti mellett a hardvereket,akkor sajnos akármilyen pasztával sem leszel sokkal előrébb.
Volt valamikor nekem is Acer gépem,egy 6935G,na azzal amit én megszenvedtem
,pont a fent említettek miatt.Abban sem kapcsolt csak kb. fél gőzre a venti,nyáron levett alsó burkolattal használtam
,ráadásul egy 9600mGT kártya volt benne ami már 65°C-knál eldobott vagy 40% teljesítményt.. -
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem mindegyiknél,de jelentős részükben igen,főleg az "olcsóbb" szegmensben és főleg a proci a forrasztott.Amelyiknek HQ-ra végződik a neve az mind forrasztott.
Acer gépekre jellemző hogy nem megy maxon a venti,sajnos még akkor sem ha már lefőzi a kávét...Egy újrapasztázást komoly minőségű pasztával megérne a dolog,biztosan nyernél vele 8-10°C-kot,az a GPU 90°C nem túl egészséges hosszútávon. -
maximilian4
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
De jó! Emlékszem még anno az asus G1S-emben is cserélhető volt a cpu (mikor tönkre ment az alaplap, itt adtam el aprón), a gpu-ja nem biztos, de azt is megkockáztatom. A modern gépeknél egytől-egyik forrasztva van?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
A jelentős többségüknél forrasztva van a CPU és a GPU, nincs lehetőség csak az adott komponens cseréjére.
-
maximilian4
addikt
Amúgy ezeknek az újabb gamer laposoknak milyen a gpu és cpu foglalata az alaplapon? Ugyanolyan egyszerűen lehet cserélni? Vagy itt már nem is lehet cserélni, esetleg lehet de problémásabb?
-
maximilian4
addikt
Na egy óra folyamatos bf1 multi után is az msi afterburner szerint a legmagasabb CPU hőmérséklet 83fok volt auto grafikai beállításokkal. Úgy sejtem az i5 7300hq jóval hűvösebb az i7-nél, mert a videókban 90 fok körül mozgott (throttling nélkül, hűtésből). Természetesen itt szóba sem jöhetett a throttling. Másik ami nekem nagyon furcsa, hogy nagyon halk a hűtés még játék közben is. Múltkor lakótársam játszott a gépén, aminek egykörös hűtése volt és nagyon komoly hangja volt, itt meg olyan mintha 1 óra után is félgőzzel menne, még meg is ijedtem, hogy nem működik rendesen, de játék után lecsekkolva a hőmérsékleteket megnyugodtam. Ha meg nem játszik az ember, akkor meg kb. mintha nem is menne a venti.
-
Darth_Revan
veterán
Az új 144hz-es Asus noti az USA,-ban már előrendelhető, dollárból atvaltva és 27% afat-t hozzátéve az ára (512 GB SSD, 16 GB RAM model) kb 1.180.000 Ft-on áll meg.
Ha igaz a pletyka hogy Magyarországon 920k körül lesz az ára, akkor nem is tűnik lehetetlennek ha az a 920k amit mondtak nettó ár volt...
-
kzoltann
aktív tag
Kicsit offtopic, de számomra fontos. Most vettem egy Acer Predator 17 colos (i6700, 32gb, 1070gtx, ssd hdd) szörnyet.
Milyen laptop hátizsákat/táskát ajánlanátok hozzá? Eddig egy Acer V7 NItro Black Edition-m volt az jol elfért a vans táskámban de ze szélsebebb vastagabb kifogott rajta.
Az acer/asus fekete piros táskák annyira nem jönnek be. Bármi értelmes ajánlás elfogadhato áron ilyen 17es monstrumokhoz? -
x_o_n
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Vettem egy kis Dell gépet nem tudtam kivárni az Acer gamer hajtogatósát
na majd letesztelem én is,beutaltak pár hét termál rehára a baleset miatt igy raktam rá kotor 2 az gyönyörüen fut....
meg tesztelem még mik a határok...persze tudom hogy visza kell menem erősen az időben 
na a lényeg az oldskool kedvencek mennek szépen azt jovan
párszáz pontot azért tud majd ez is 
-
Daert
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mint mondtam,nem akarom elkiabálni.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4
üzenetére
Grat a géphez!

-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A bolt ahol vetted viszont reklámozza a bundle-t. Én rákérdeznék, hátha jogosult az osztrák boltjuk is. 70e Ft -os ajándékcsomag azért nem mindegy
(de ha nincs osztrák lakcimed ahogy mondtam akkor felejtős) -
Darth_Revan
veterán
A promo oldal szerint Ausztriában csak a MediaMarkt és Saturn vásárláshoz jár a bundle.
Az ajándékcsomagot igényelned kell az Asus oldalán a kapott számla masolataval. Viszont csak akkor kapod meg ha a jogosult ország lakosa vagy, ha nincs osztrák lakcimed (amit a számlára is rairatsz) akkor nem vagy jogosult igényelni az ajándékcsomagot (a te esetedben a 70e Ft-os ajándékcsomagot ).
-
maximilian4
addikt
Köszi mindenkinek!

(#16400) kirjak
Az egész múlthetet masszívan erre áldoztam. Ezzel keltem, ezzel feküdtem, olvastam, néztem mindenféle tesztet.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Gratulálok hozzá, használd egészséggel. Csinos gép, nekem tetszik.

-
Daert
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Személyes átvétel egy bécsi üzletben.
maximilian4 :Grat, nagyon ízléses kis masina!
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Jujdenagyonszép!!! Használd egészséggel!

-
válasz
Medocsabi
üzenetére
Nem lesz kevesebb a meleg a gépben a VC-s hűtéstől, hanem annak inkább az a nagy előnye, hogy amikor hirtelen terheli egy alkalmazás a chip-et akkor nem ugrik meg 10-20 fokokat, hanem csupán pár fok "kilengés" hagy a vapor chamber. Pl. olyasmire gondolok, amikor ráindítasz egy 40-45 fokos (idle) GPU-ra valami brutál 3D-t az felugrik 60-ra majd innét fellépked 70-75-re amit enged a ventilátor. A VC hűtésnél mondjuk 50 fokig tud hirtelen megugrani mert nagyobb a hőtehetelensége a termetes hűtésnek és azt kell először átfűtenie a chipnek, de abba viszont már beleszól a venti is addigra!

Ez a hűtési megoldás csak nagy flip-chip-es IC-knél működik csak, tehát GTX1060-1070-1080-nál van igazán értelme. Sajnos a Skylake meg a Kabylake olyan nyamvadt, hogy ott elég egy szélesebb hőcső is erre a feladatra!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"

Továbbítom neki és meglátjuk mi lesz a helyzet.

,de én nem viszketek amúgy (csak néha