Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
alces
tag
Az anyagminőségre és összeszerelésre csak egy kis beszúrás. Egyik éjjel csörgettek fel a munkatársak, hogy sürgős segítségre van szükség, serényen fel is pattantam az ágyikómból. Csupán azt felejtettem el, hogy este az ágy mellett néztem az elalvós sorozatom, és sikerült úgy ráállnom, mint egy mérlegre. Semmi de semmi baja nem lett a 85 kilótól, de én leizzadtam vagy ötöt. Én is szeretem cipelgetni mindenhová. AW 18 a masina. Nem hinném más márkák elviselik az eféle stressztesztet..
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● A topikban hirdetni TILOS!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
Üzleti előfizetők hirdetései
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged