Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A Ti gondotokra nem tudok megoldást, de nálam ( MSI K7N2 Delta ILSR ) a C-Media 8738-as chippel szerelt kártyák nem voltak hajlandóak menni. Azt írta a gép, hogy a szükséges erőforrás ( I/O tartomány ) nem elérhető. Nem ütközött semmivel, csak eszerint az NForce 2 nem tudta neki megadni az erőforrást.
A problémát orvosoltam egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkarival, azóta is simán megy az őskövület kormányom vele.
Az egyik ismerős kölcsön adott egy Forte Media 801-el szerelt kártyát ( nagyjából C-Media 8738 kategória árban, bár nem tudom lehet-e még kapni ilyet ), azzal is ment.
Szal szerintem cseréljetek hangkarit!
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
up, mivel nekem is ilyen problémám van, csak nforce3-as dfi lapban, sajna nem tudom használni a gameportot az sb128-as hangkártyámon, ezt írja:
Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.
aki tud vmi megoldás az írjon ide avgy mélt vagy msn
-
Kharesz
tag
szevasztok
Van egy creative SB PCI 128as hangkártyám, tipusa ct5803!!
MSI alaplapom van Nforce2-es. Találtam hozzá drivereket, a hang mükszik is de a creative játékport egyszerűen nem akar mükszeni!!!
Xp-m van SP2-es. Segítsetek létezik olyan driver amivel fel lehet ismertetni a gameportot???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest