Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szóval Gigabyte lapokhoz való, gameport kivezetés kellene nekem...

-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Nincs vkinek véletlenül fölösleges Gigabyte lapokhoz jó, gameport kivezetése?

Próbálkoztam már szabványos kivezetésekkel, de nem voltak jók, szerintem ez vmi gigabyte szabvány lehet...
Van egy nagyon jó, régi joystickom (na jó 2 is
, amit szeretnék használni, de nem akarok egy fölös SB128-at a gépbe, és USB-s átalakítóval sem szimpatizálok, amikor ott a port a gépen, csak ki kellene vezetni... 
-
-
kikka80
tag
lehet a hangkártya és drivercsere megfektette a winfost. ha van időd format c:, talán segít.
-
simonzé
addikt
Esetleg létezik olyan kártya, ami csak gameportot tartalmaz? Ha csak annak a driverét rakom fel a PCI-os hangkártyán, akkor az AC97 elnémul.

-
simonzé
addikt
Felbukkant a látóhatáromon egy játék, amiben repülőgépek vezetésére is lehetőség nyílik. Előkaptam a jó öreg joystickot, és bedugtam volna a gép hátába, de nem volt neki gameport csatlakozó.
A hangkártya ugyanis egy integrált AC97.
Semmi baj, előkaptam a két éve nyugdíjazott PCI-is hangkártyámat, amin ForteMedia FM801 chip van, ráadásul gameport is! Igen ám, de nem volt hozzá XP-s driver. Nosza, fel a netre, drivert leszedni, feltelepíteni, AC97-et Biosban letiltani, gépet újraindítani. Nacerű, minden hang rendben... azaz mégsem. Mp3-lejátszáskor a hang ugrál, mintha hibásan lenne grabbelve. De sajna ugyanezt csinálja CD-ről, winchesterről, másik CD-ről lejátszáskor is, tehát egyértelmű, hogy a hangkütyüvel van baj. A Winamp5 a régi hangkártyával nem hibázott, szépen játszotta le a zenéket.
Lehetséges, hogy ez az ugrálás driverhibára vezethető vissza? Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- iPhone Air 256GB Space Black színben, bontatlanul eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amit szeretnék használni, de nem akarok egy fölös SB128-at a gépbe, és USB-s átalakítóval sem szimpatizálok, amikor ott a port a gépen, csak ki kellene vezetni... 
Esetleg gameport-usb átalakító ???