Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Because you're on television, dummy!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szóval Gigabyte lapokhoz való, gameport kivezetés kellene nekem...

-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Fel!
-
Loha
veterán
Nincs vkinek véletlenül fölösleges Gigabyte lapokhoz jó, gameport kivezetése?

Próbálkoztam már szabványos kivezetésekkel, de nem voltak jók, szerintem ez vmi gigabyte szabvány lehet...
Van egy nagyon jó, régi joystickom (na jó 2 is
, amit szeretnék használni, de nem akarok egy fölös SB128-at a gépbe, és USB-s átalakítóval sem szimpatizálok, amikor ott a port a gépen, csak ki kellene vezetni... 
-
-
kikka80
tag
lehet a hangkártya és drivercsere megfektette a winfost. ha van időd format c:, talán segít.
-
simonzé
addikt
Esetleg létezik olyan kártya, ami csak gameportot tartalmaz? Ha csak annak a driverét rakom fel a PCI-os hangkártyán, akkor az AC97 elnémul.

-
simonzé
addikt
Felbukkant a látóhatáromon egy játék, amiben repülőgépek vezetésére is lehetőség nyílik. Előkaptam a jó öreg joystickot, és bedugtam volna a gép hátába, de nem volt neki gameport csatlakozó.
A hangkártya ugyanis egy integrált AC97.
Semmi baj, előkaptam a két éve nyugdíjazott PCI-is hangkártyámat, amin ForteMedia FM801 chip van, ráadásul gameport is! Igen ám, de nem volt hozzá XP-s driver. Nosza, fel a netre, drivert leszedni, feltelepíteni, AC97-et Biosban letiltani, gépet újraindítani. Nacerű, minden hang rendben... azaz mégsem. Mp3-lejátszáskor a hang ugrál, mintha hibásan lenne grabbelve. De sajna ugyanezt csinálja CD-ről, winchesterről, másik CD-ről lejátszáskor is, tehát egyértelmű, hogy a hangkütyüvel van baj. A Winamp5 a régi hangkártyával nem hibázott, szépen játszotta le a zenéket.
Lehetséges, hogy ez az ugrálás driverhibára vezethető vissza? Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, amit szeretnék használni, de nem akarok egy fölös SB128-at a gépbe, és USB-s átalakítóval sem szimpatizálok, amikor ott a port a gépen, csak ki kellene vezetni... 
Esetleg gameport-usb átalakító ???