- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
mclaren777 #3061 üzenetére
huh, komoly kérdések, haver usb vel használja a one os kontrollert PC vel, nagyon kényelmes volt amikor kézbe vettem, viszont nem próbáltam ki, mi 360 ast használunk wireless-t otthon, tökéletesen működik D-Paddal sincs gond, bár nekem se sok tapasztalatom volt előtte.
Szerintem nem éri meg a felárat, bár az hogy nincs hozzá PC re vevőegység eléggé vicces a microsofttól
állítólag a Win es driverre is hónapokat kellett várni. Ha a 360 as árában menne akkor egyértelműen az lenne a nyerő. -
kenwood3
addikt
válasz
mclaren777 #2623 üzenetére
Sajna nem sok válsztási lehetőség van a Logi f széria és x360 padon kívül. Esetleg vannak a speedlink (azok közül válassz amin A,B,X,Y betűk vannak)padok, de sajna minőségileg gyengébbek mint a logi vagy az x360 pad az itteni visszajelzések alapján .
Esetleg várd meg az xbox one padját
-
L4mie
veterán
válasz
mclaren777 #2354 üzenetére
Érdekes mütyür, még nem is láttam, biztos jó a cucc...csak mire
amúgy pöpecül néz ki.
-
rene85
aktív tag
válasz
mclaren777 #2262 üzenetére
Cikkeznek egy ideje róla hogy a logitech döglődik. A Verge legutolsó podcastjában már odáig ment, hogy kérték az apple-t hogy vegye meg a logitechet. Szal a helyzetet (és ez borzalmasan szubjektív) én blackberry-szintűnek érzem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
mclaren777 #1444 üzenetére
Az a lényeg, hogy mi van a garipapíron. Addig a logi garanciát vállal, akármit is mond a bolt.
-
joysefke
veterán
válasz
mclaren777 #1377 üzenetére
Xbox 360 wireless kontrollert, ha tönkremegy az adóvevő akkor még mindig tudod xbox-al használni, hiszen abba be van építve a vezetéknélküli egység. Logira állítólag több a garancia.
Nézd meg melyik áll jobban kézre!J.
-
kenwood3
addikt
válasz
mclaren777 #1377 üzenetére
Ha xboxal játszottál már, akkor tudod milyen. Semmi különbség nincs a pc változat és az xbox változat között
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #1372 üzenetére
Köszönöm a véleményeket!
Gondolom az Xbox 360 (Wireless) Controller for Windows-nál is ugyanezek a tényezők játszanak/játszhatnak?
Tehát adott esetben azzal sem járnék jobban?Amúgy igazából nálam sem létfontosságú a vezeték-nélküliség, mert kb. 2 méternél messzebb sosem leszek a monitortól, ha igen akkor meg létezik usb hosszabbító :-D csak épp azért tetszene a dolog, hogy nem kellene újabb vezetéket kerülgetni. :-)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Akkor kuka a kontroller igen. Én a vezetékest preferálom, szerintem az jobb, nem kell szívni az elemmel, interferenciával, súllyal, stb. Hosszú a kábele, úgy is a gép előtt ülök.
-
bads1
aktív tag
válasz
Nem tudom, nekem semmi gondom a Rumblepad 2 wireless-el, sosem laggol, a legapróbb mozdulatokat is érzékeli, pedig pl a Trackmaniában - amivel játszom - elég precíz mozdulatok kellenek. Gondolom akkor az F710nél sem fordulhat elő ilyen.
Mi az hogy besül a nano vevő? Az egeremnek nano vevője van és semmi baja a kezdetektől. -
kenwood3
addikt
válasz
mclaren777 #1368 üzenetére
Fps--t nehezebb vele kezelni szerintem mint egér+billel a pontos célzások miatt, illetve stratégiát, bár ezt nem is tudom, hogy lehet-e paddal tolni egyáltalán(sose próbáltam)
.
Pl : street fighter4, dmc4, Prince of persia, tomb raider ,batman, fifa és ehhez hasonlókat könyebb paddal tolni.
Meg lehet oldani, hogy a gamepadot egérként használd, ehhez xpaddder nevű progira van szükség, de szeintem nehezebb egérként használni, mint egy egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest