- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
molll
csendes tag
válasz
zoli_1989 #2848 üzenetére
Nézd meg ezt és döntd el!
[link]
Biztosan nagyobb de csak egyet kapsz annyiért mint a másikból kettőt. Viszont sokkal kényelmesebb gumírozott fogása van és ez az autóversenyzős játékokhoz is alkalmasabb. Precíz szerkezet lehet, még nem próbáltam de ez is csak directinputos, ami azt jelenti hogy emulátor nélkül nem sok játék fog menni vele. Emulátorral viszont szinte minden. Ez viszont valószínűleg xinputos, ami azt jelenti hogy nem kell hozzá emulátor alkalmazás, az újabb játékok alapból felismerik. [link]
Vagy esetleg ez: [link] -
molll
csendes tag
válasz
zoli_1989 #2844 üzenetére
Én már kipróbáltam, nagyon precíz analóg karok, játék közben is felcserélhető gombok, három darab AAA méretű elemmel megy, sokáig bírja de ez függ az elem fajtájától is. Hátrányai: nagyon kis méretű, egy óvodás vagy egy kis iskolás kezébe való, normál kézben hosszabb távon kényelmetlen. Nem tudja az xinputot de az x360ce 2.0.2.168 verziójával eddig minden játék kifogástalanul működött. Nincs trigger a gázadáshoz, helyette egyszerű gomb van, de a directinputusok mind ilyenek PC-n ha jól tudom. Összességében precíz szerkezet, legnagyobb hátránya a kis méret és az xinput hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest