Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tasunkó
őstag
Úgy néz ki mint amit a fórumtárs fentebb belinkelt. Általában színes variációk vannak de teljesen úgy néz ki mint az eredeti 22$ körül mennek. Nem eredeti, koppintás csak úgy működik mint az eredeti.
Régebbi játékokkal játszok ami 2008-2014 közötti. Pontosak legalábbis TPS-t is szeretek velük, pl. Resident Evil , de a Diablon kívül minddel játszottam amit említettél, pl. Resi egérrel unalmas lehet, mivel az a szórakoztató hogy gamepaddal nehezebb becélozni. Nekem az eredeti árán lett egy olcsóbb meg egy drágább alis, már egy éve mennek, de az eladó megszűnt, így nem tudom belinkelni. Keresel egy eladót akinek sok hozzászólásban méltatják a gamepadját, de kockázatosabb mint az eredeti garanciával, bár a tapasztalatom alapján ezt kockázatot túlaggódják. Xboxos-nál nem kell DS Windows hozzá, annyival egyszerűbb, én PS4 miatt álltam át ezekre, megy itt is ott is, pc-n többet játszok. Adapter nem kell stabil mint az atom. Xboxos eredetit jobbára kábelen használtam amennyire emlékszem a Bluetooth jól működött, de adapterre nem költenék ,az árából inkább veszek még egy alisat. -
Atla
senior tag
Van itt hardveraprón ha keresel [link] 9000Ft. V2-őt vegyél mindenképp.
Menni fog kábellel,és 4.0 Bluetooth is elég hozzá.
A telefonnal való működést nem garantálom. Bár a telekomos Set top box ami Androidos látja szóval elméletileg menni fog az is.
PS5 kontroller is ugyanúgy müködik,esetleg ha az is szóba jönne.A PC USB töltés nem igazán megy vele,ez az egy hátránya,legalábbis nálam.
Viszont ha régi játékokkal is akarsz játszani,akkor azért egy Xinputos gamepaddal lehet jobban jársz.Ezek natívan támogatják a PC-s játékokat.
Valamelyik Microsoft Xbox kontroller ,ha lehet eredeti, 360-tól ,One S ,One X.series X,S.
A 360-ban nincs Bluetooth,szóval ahhoz kell adapter. Atöbbihez nem muszály,csak ajánlott. -
Tasunkó
őstag
Nekem pc-hez PS4 es kontroller van, aliexpresszes is meg eredeti is. Előtte xbox-os volt. DS4 windows kell hozzá ami nem okoz kényelmetlenséget, mivel csak annyi hogy elindítod játék előtt. Az alisat nagyon kedvelem, mert ugyanaz csak olcsóbb. Egy orico márkájú 5.0 ás bluetooth dongle van hozzá, kábelen nem próbáltam. Vettem az aliról mágneses töltőkábelt, így nem kell dugdosni ha lemerül játék közben csak hozzáérintem és megyek kábelről. A legjobb befektetés pc-re kontrollert venni, annyi játék kerül át a PS-ről vagy xboxról és ezek a játékok nem egérre lettek tervezve. Nekem még minden ment vele, rezeg is bluetooth-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest