- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
Akkor ezeket állítsd be,és onnantól a Windows azt hiszi majd XBOX kontrollered van csak.
Amennyiben jól csináltad egy kulcs ikont fogsz látni a DS4 win programban.
Bekarikáztam a képen.
Visszacsinálni az egészet a HideHide programban tudod majd ,értelemszerűen kiveszed a pipákat a bekarikázott rublikákból. -
Atla
senior tag
Azért ugrik kettessével ,mert összeakadnak a programok.Már leírtam mit kell tenned.
Azok a játékok amik támogatják a Playstation kontrollert azokhoz NEM kell használni a DS4 windowst,vagy más hasonló programot ,mert ez lesz a vége.
Vagy el kell rejteni a windowsban,hogy a játék azt higgye XBOX kontrollered van.
Azt is leírtam hogyan kell. -
Atla
senior tag
EAFc-hez nem kell külön program felismeri a játék hogy PS4 kontrollert használsz.A gombok is azok lesznek a menüben,de ha mindenképp XBOX gombokhoz ragaszkodsz,akkor el kell rejtened a windows elől,hogy ne lássa mint PS4 kontroller.Ehhez
a HideHide program kell amit a DS4 windows magában foglal amikor telepíted.
-
Tasunkó
őstag
Kábelen megy? Ezt nem tudtam. Persze bluetooth, a kábel raplizik, nekem talán nem is sikerült. Nekem orico van asszem 5.0-ás de rémlik hogy alatta is elég, szóval a 4 az simán jó lehet, alaplapival is használtam. Próbáld meg, ha van. Töltőkábellel szokok játszani ha lemerül.
-
Tasunkó
őstag
Igen, az a legjobb. Nem kell vele semmit csinálni többnyire, csak fusson a háttérben. Válaszidőt sose néztem, pont úgy reagál mint a PS4en.
A DS4Windowsban gondoltam hogy próbáld kikapcsolni a touchpadot, vedd ki a pipát. Lehet profilt is próbálni csinálni a játéknak.
A többi game kontroller program macerás. Még a steam-et mondják jónak de sosem próbáltam.
A Dark Souls2 nél viszont mindent egérrel indítok és csak load game után a játékben kapcsolom be a kontroller, de a DS4 mindig fut. Van hogy dilizik játéknál, de mindig megoldódott. -
Tasunkó
őstag
Amikor összevissza lépked, az lehet annak a jele, hogy nem érzékeli Xbox kontrollerként, amit a DS4 próbál eljátszani. Nem ismerem a játékot, de legnagyobb hatása annak van, ha a gamepadon lévő PS gombot hosszan tartva kikapcsolod, majd vissza. Esetleg induláskor nem kapcsolod be, csak amikor a menüben van.
Továbba a touchpadot kikapcsolod a DS4ben, az bezavarhat hogy egérirányításnak érzékeli, és akkor nem veszi figyelembe a gamepadot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tempest Rising teszt
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest