Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy van ám Steamnek is saját kontrollere, ha még nem döntöttél.
Mondjuk arra nem jöttem még rá, hogyan lehet megvenni.
-
M5Norbi
őstag
Üdv!
Hasonló cipőben jártam mint te kb fél éve. Én sem ijedek meg némi mókolástól illetve elvben Steamen van a DualSense-hez valami illesztőszoftver ami több játékkal kompatibilis.
Viszont végül az Xbox controller for PC-t vettem. Próbaltam azóta DualSense-t kicsit talán meg minőségibb meg adagolhatóbb a ravasz de nem olyan nagy a különbség.
Ennél a párosítás kb 1 mp. Nem mértem input lagot de ennek nem BT az adaptere es ha jól tudom gyorsabb (talán Wifi-s) -
Hát, ez az, amit jobb ha valaki más válaszol meg. Én már öreg vagyok a mókolgatáshoz, nagyon utálom.
Xbox kontrollert most Bluetooth 3.0-val használom, az elég jó. Nem látok problémát, pedig kényes vagyok az ilyenre. Van egy másik is, aminek saját vevőegysége van, de azt még nem bontottam ki. Állítólag elég jó, ha végre ki tudom bontani, akkor megírom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Xbox kontrollert most Bluetooth 3.0-val használom, az elég jó. Nem látok problémát, pedig kényes vagyok az ilyenre. Van egy másik is, aminek saját vevőegysége van, de azt még nem bontottam ki. Állítólag elég jó, ha végre ki tudom bontani, akkor megírom.