- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Kingcobra #29 üzenetére
Szia!
Én most váltottam, előtte két évig Kaspersky IS volt, előtte Norton. A Kaspersky repült, mert volt egy két dolog amit nehezen viseltem( nem akart leállni a gépem, volt egy két verziófrissítés, ami után teljesen instabillá vált a program), így inkább bebukom a licensz témát, de nem kínlódok vele tovább
Vettem egy G-DATA szoftvert, a nagy telepítő meg is ijesztett, gondoltam, ez jól ráül majd a rendszerre, de kellemes meglepetés ért, a Kasperskynél pattogósabb a progi, bár én nagyon nem értek hozzá, a gépem gyorsabb lett.
Idáig teljesen jól muzsikál, talált egy pár férget a rendszerben, amin a Kaspersky átsiklott(vagy mit tudom én
), és ami nagy előnye, hogy nem telepít fel semmi kéretlen vacakot(pl. Secure Connection), és ennek nincsen problémája a titkosított portok vizsgálatával, amivel a másiknak komoly problémái voltak(pedig alapbeállítás volt)...
Én elégedett vagyok, ha nincsen nagyon alulméretezve a vas, akkor nem lehet gond, az árán lehetne finomítani még, mert szerintem az első vásárlás drága, de alapjában véve remek szoftvernek tűnik, nem volt még vele problémám.( Win7 64)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- PlayStation 5
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő