- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Kingcobra #29 üzenetére
Szia!
Én most váltottam, előtte két évig Kaspersky IS volt, előtte Norton. A Kaspersky repült, mert volt egy két dolog amit nehezen viseltem( nem akart leállni a gépem, volt egy két verziófrissítés, ami után teljesen instabillá vált a program), így inkább bebukom a licensz témát, de nem kínlódok vele tovább
Vettem egy G-DATA szoftvert, a nagy telepítő meg is ijesztett, gondoltam, ez jól ráül majd a rendszerre, de kellemes meglepetés ért, a Kasperskynél pattogósabb a progi, bár én nagyon nem értek hozzá, a gépem gyorsabb lett.
Idáig teljesen jól muzsikál, talált egy pár férget a rendszerben, amin a Kaspersky átsiklott(vagy mit tudom én
), és ami nagy előnye, hogy nem telepít fel semmi kéretlen vacakot(pl. Secure Connection), és ennek nincsen problémája a titkosított portok vizsgálatával, amivel a másiknak komoly problémái voltak(pedig alapbeállítás volt)...
Én elégedett vagyok, ha nincsen nagyon alulméretezve a vas, akkor nem lehet gond, az árán lehetne finomítani még, mert szerintem az első vásárlás drága, de alapjában véve remek szoftvernek tűnik, nem volt még vele problémám.( Win7 64)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest