- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
Állítólag megoldotta a problémáját, bár nem mondta hogyan, szerintem nekiesett nagykalapáccsal :)):DD:D
-
vallas
őstag
Hali!
Nálam is volt ilyen, egy gfmx440-el, és amikor próbálgattam, megcseréltem a jelforrást s-videóról kompzitra akkor jó lett.
A viicc az volt, hogy s-video kábellel volt összedugva a tv és a gép, és a beállításoknál kompzit volt a jelforrás és így ment. -
muad
csendes tag
Nemtom, segít-e, de amikor nekem volt hasonló fekete-fehér problémám, az amiatt volt, hogy a videó, amin keresztül kikötöttem TV-re, ''kódolta át'':DDD színesből... Erre az akkor még 6.x-as TV-Tool jelentette számomra a megoldást. Ezzel a progival ment minden simán.
-
Tul
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #1 üzenetére
Bootoláskor színes utána meg fekete-fehér:F Próbálgasd még kicsit állítgatni, composit/pal/színkorrekció meg nemtom, majd ha lefeküdtem aludni és felkeltem akkor okosabb leszek:o
-
Mr.Skyline
senior tag
Helló
Ismerősöm vett egy ilyen kártyát, nagyon jól müködik csak van egy kis gond összekötötte a vadi új tévéjével a gyári rca kabelel amit a karihoz adtak az svideo átalakitóval és amikor a gép boot-ol még szines a kép a tv-n de amikor bejön a windows minden feketefehérré változik! ország is be van állítva PAL-B-n van stb.....
szerintetek mi a gond?:F
Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest