Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
spanyoll #20743 üzenetére
Endomondo?
Rátaláltam én is bringázáshoz a Strava-ra, meg a H7 vételekor a Polar Beat-et is kipróbáltam, de valahogy mégis újra és újra ott kötök ki, hogy Endomondo.Nekem egyébként egyik appal sem volt gondom, se HTC-n, se almán. Mindig minden fogott jelet pár másodperc elteltével, és sosem dobta el egyik se.
-
szebe
addikt
válasz
ígyvanferi #20720 üzenetére
Én a magyarra gondoltam, de akkor ezt valószínűleg benéztem
-
szebe
addikt
válasz
kk831228 #20526 üzenetére
Az kellemes tempó
(Egyik jóbarátom félmaratonra készülve megkért egyszer, hogy húzzak neki bringával tempót. ~3:20-as tempót kért, aztán amikor ráfordultunk a szembeszélre, még majdnem én álltam be mögé)
Hosszú idő után kimentem futni cimbivel, utolsó 2-300 métert megrántottuk olyan 3:30-3 perc körüli tempóra...fájt
(a pulzus meg elszállt, mint a győzelmi zászló)
Valami pulzusszámos alapozást jó lenne nekem is csinálni télen, heti 2 alkalomra mit ajánlanak a tapasztaltabb kolegák?
-
szebe
addikt
válasz
inf3rno #20302 üzenetére
"meg nem árt terep gumira váltani, mert nagyokat lehet zakózni még azzal is a havon"
Az utóbbi pár évet elnézve, felesleges váltani "virsligumiról" azért a pár napért, amikor ténylegesen van hó. Terep nyilván más tészta (meg a bakony is, persze), de edzés szempontjából szvsz aszfalt játszik csak.
-
szebe
addikt
CEP felmaraton:
Endo szerint 1.52.42. Csalodott vagyok, de ezt volt idom megbeszelni magammal, miutan 40 percnel vegem lett mint a botnak.
Ugy terveztem hogy 1.50 ala beferek, ugyhogy ez meg zavarja az egomat)
-
szebe
addikt
Du félmaraton, rajtcsomagban van iso gel. Ezt mikor érdemes betolni? Előtte/közben?
-
szebe
addikt
H7-hez kapcsolódoan kérdés:
Polar Beat csont nélkül látja (és mér), viszont se a Strava, se az Endomondo nem hajlandó csatlakozni.
Ötlet? -
szebe
addikt
Deca-s "olcsó" pulzusmérő övvel van valakinek tapasztalata? (Kezd elegem lenni a mi band-es sz*rakodásból)
Vagy akkor már picivel többért H7? -
szebe
addikt
válasz
ígyvanferi #19026 üzenetére
BEAC-os atletabol
-
szebe
addikt
[link]
Volt egy laza verseny a városban, 9,6-nak írták, 9,3 lett endo szerint. 2k-s előnevezésért kaptam egy decathlonos technikai pólót, már ezért megérte
Az első km-t borzasztóan elfutottam, pedig direkt figyeltem, hogy ne menjek a tömeggel. Szerencsére utána egy elég kényelmes ritmust sikerült futnom. Jó lenne valami hasonló tempót átmenteni az augusztusra csúsztatott félmaratonra
Ja, haver 30 alatti idővel nyert -
szebe
addikt
Nike Revo 2 "helyett" mit ajánlanátok 20k környékén (ha nincs ilyen, lehet drágább is persze), hasonló stílusban?
Pálya, aszfalt 50-50, nagyon max FM-t futnék, de inkább alatta. -
szebe
addikt
CEP-et is lefujtak. En azert kimentem atvenni a rajtcsomagot, es azt kell mondjam, maximalisan jo dontest hoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest