- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Volt tegnap egy érdekes jelenség, betervezett 145-150 közötti pulzussal kocogtam lassan, kényelmesen, térdvédősen, és úgy 3 km után hirtelen leesett a pulzusom 58-60-ra; mégse történt semmi negatív dolog (nem kellett megállnom, nem lettem rosszul), szóval lefutottam így a maradék 2 km-t, de végig azon filóztam, most vajon izomból vagy zsírból futok, illetve hogy miért nem érzem magam rosszabbul. Hozzáértőbbek gondolatait meghallgatnám, velem ilyen még sose történt. A tippem az, hogy mivel diétán vagyok, és úgy napi 160g ch körül viszek be, éppen elfogyott a testemből a ch, és elkezdtem más üzemanyagot használni. A viszonylag magasabb zsírbevitel miatt -napi 70-80g- biztosan rászokott már a testem arra, hogy ketontesteket is kajáljon valamekkora mennyiségben, illetve fehérjéből is kap bőven, akár abból is csinálhat cukrot, de még izmot is bonthat ilyen célból. Az is lehet, mindet csinálta egyszerre. Szerintetek? Ha lesz még hasonló máskor is, biztonságos folytatni a kocogást ilyen állapotban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest