Hirdetés
- Mobil flották
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
emiki6 #29080 üzenetére
Tisztelt emiki6!
Én hallgatnék rá a helyedben!
DopeBob: Gyakorlatilag majd mindegyik óra jó lenne neked, ennyiért akcióban már elég jókat lehet venni, Fenix 3, 920Xt-ig bezárólag. Kérdés, hogy van-e rá szükséged. Ismerek olyat, aki vett egy fenix3-at futáshoz, utána meg csak lapozgatta(m) a sportok között, hogy mennyi mindenre nincs szüksége(m)...
Az optikai (csuklós) pulzusmérés jó lehet, ha érdekel, hogy mennyi is a pulzusod, de nem nagyon javasolt (általam) futáshoz, szerintem eléggé gyerekcipőben jár még. Konkrétan nekem egy egy km-es sprint során nem ment 146 fölé a pulzusom, de nem azért, mert akkora szuper vagyok (ami mondjuk így belegondolva igaz is...
), hanem mert egyszerűen nem kapta el a ritmust még az óra. Az ilyen "napközben mérje" dologra jó. De ez szvsz. szigorúan.
Én tudom ajánlani neked a Fr235-öt, igazi fiatalos óra, letölthető biszbaszokkal, Gps elég pontos (bár nem kérted...), nappal mérheti a pulzusodat 24 órában, majd futáshoz csatolsz egy mellkaspántot és mehet a menet! Túrázás közben meg úgyis méri a pulzust...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest