Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
batyuska100
üzenetére
Neked legalább van csomagkövetésed. Szinteén Firstshop.hu rendelés, de nekem a Same Day futárcég hozná ki. a "-ná" fontos. Direkt úgy rendeltem, hogy még ma érjen ide, mert a hétvége alatt rengeteg melóm lesz vele, így jön jól ki. Fel is adta a Firstshop, de se egy csomagkövetési szám, semmi. Ma telefonáltam nekik, mert itthon várom a csomagot, de csak nem jön a futár/e-mail/sms/hívás/füstjel/stb... Kapok egy fuvarlevélszámot, majd elmondja, hogy a Same Day (akikről a büdös életben nem hallottam) ügyfélszolgálalát hívjam fel, mondjam nekik el a gondom-bajom. Felhívom őket, nő felveszi (csak keresztnéven mutatkozik be, már érdekes), mondja, hogy látja, ez náluk a depóban ven, és hát ma ki kellett volna mennie, de valamiért ott van. Felhívja a mi depónkat és megkérdi, hogy esetleg elmehetnék-e én érte... de ez a depóvezető engedélyétől függ... majd visszahív.
A pécsi depó amúgy, ha lenne kocsim, 5 percre van az otthonomtól a Google maps szerint, de úgy a városon kívül, hogy gyalogolhatok 45-50 percet, hogy odaérjek.Azóta is várom a visszahívást....
MI A REDVÁS SZAR???!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest